Ty się nie obawiasz.
Ty trzymasz kciuki, zebym nie zobaczyła.
Ty mi źle życzysz.
Ty masz złe zamiary.
Ty się ogarnij w końcu.
Mysikróliku - kiedy i gdzie mogę Was/Ciebie zobaczyć płynących na czymkolwiek? Udowodnię, że widzę i będę na brzegu robiła takie cyrki, żeby i jednostka pływająca mnie zobaczyła.
Podepnę się pod ten temat. Taka ciekawostka z mojej rodzinnej miejscowości :
Nauczyciel z Bychawy
Dopiszę tylko że wymieniona w artykule miejscowość La Chapelle to od lat francuski partner Bychawy.
_________________ Lepiej spróbować i wiedzieć, że się nie udało, niż żałować, że się nie spróbowało
Którędy on chce płynąć z zalewu Zemborzyckiego koło Lublina, do rzeki Erdre dopływu Loary ? Jest taki szlak śródlądowy ?
Może morzem? Z artykułu nie da się wywnioskować, co to za jacht i jakie ma parametry.
Swoją drogą, lata temu oglądałem w TV program o sieci śródlądowych kanałów we Francji, zdaje się że jest tego sporo. Nie wiem jak w Niemczech.
_________________ Nie chcę pani schlebiać, ale jest pani uosobieniem przygody. Gdy patrzę na panią łowiącą ryby, pływającą po jeziorze, nie wyobrażam sobie, aby istniała bardziej romantyczna dziewczyna.
Mysikikróliku, Pittcie kiedy jakaś obszerniejsza relacja?
Jeszcze żaden z nich nie napisał swoich części relacji ze zlotu, który odbył się w czerwcu, a Ty oczekujesz relacji z sierpnia ? Myślę, że styczeń - luty to właściwszy termin.
Mysikikróliku, Pittcie kiedy jakaś obszerniejsza relacja?
Jeszcze żaden z nich nie napisał swoich części relacji ze zlotu, który odbył się w czerwcu, a Ty oczekujesz relacji z sierpnia ? Myślę, że styczeń - luty to właściwszy termin.
Mysikrólik już napisał. Jak tylko dodam zdjęcia to wrzucimy na forum.
_________________ Lepiej spróbować i wiedzieć, że się nie udało, niż żałować, że się nie spróbowało
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum