Ja bym powiedział, że taką zgryźliwąBrunhilda pisze: Nawet ten chleb ma jakby kpiąca minę...
Ale w sumie ważne jak smakuje.
Ja bym powiedział, że taką zgryźliwąBrunhilda pisze: Nawet ten chleb ma jakby kpiąca minę...
Jak znajdę, wrzucę.Brunhilda pisze:A masz jakiś przepis?Mysikrólik pisze:Mamy coś prostego, bez zakwasu, na zwykły piekarnik, tylko dużo składników dość było, typu otręby, ziarna.
E no to nie masz tam tak źle. Sałatka full wypas.TomaszK pisze:Tak wygląda kolacja na wczasach odchudzajacych. To jest sałatka z tuńczykiem.
[url=https://i.postimg.cc/HkCy2FRg/tu-czyk.jpg]Obrazek[/url]
Zjadłem tylko tuńczyka z wierzchu, z kromką chleba. Trawę zostawiłem.
A jadłeś mielone z żóltym serem w środku. Są genialne! Ale Wasze również wyglądają wspaniale.TomaszK pisze:W ostatnią niedzielę było kolejne popisowe danie mojej żony, które robi tylko dla gości: kotlety panierowane w serze
Nie ! Już dopisałem mielone mięso i ser do listy dzisiejszych zakupów.johny pisze:A jadłeś mielone z żóltym serem w środku. Są genialne!
Ser w kostce trzeba kupić i normalnie przemielić w maszynce. Tylko nie wiem w jakich proporcjach.TomaszK pisze:Nie ! Już dopisałem mielone mięso i ser do listy dzisiejszych zakupów.johny pisze:A jadłeś mielone z żóltym serem w środku. Są genialne!
Podlasie dotarło do Australii!Brunhilda pisze:Właśnie zrobiłam te kotleciki. Pyszne! Dzięki za pomysł Johny!
U mnie dziś też kotlety z wkładką.TomaszK pisze:Nie mogłem się zdecydować czy zrobić według przepisu Johnego - z tartym serem, czy według przepisu Brunhildy - z kawałkiem sera w środku. Zrobiłem kompromisowo: dodałem startego sera do mięsa, a ponadto do części kotletów włożyłem kawałki sera do środka.
[url=https://i.postimg.cc/13pJNpFF/mielone-1.jpg]Obrazek[/url][url=https://i.postimg.cc/Wbm5dGgk/mielone-2.jpg]Obrazek[/url]
Obydwa bardzo dobre. Dodatek startego sera rzeczywiście poprawia smak mielonych.