Spotkanie z Panią Marią było chyba najbardziej wzruszającą chwilą naszego zlotu.
Na zawsze zapamiętam jej uśmiech i gościnność.
Niech spoczywa w pokoju.
Spotkanie z Panią Marią było chyba najbardziej wzruszającą chwilą naszego zlotu.
Na zawsze zapamiętam jej uśmiech i gościnność.
Niech spoczywa w pokoju.
Nic dodać nic ująć.
Smutno się zrobiło, to nasze spotkanie dwa lata temu było niezwykłe.
Niech spoczywa w pokoju. [*]
_________________ Lepiej spróbować i wiedzieć, że się nie udało, niż żałować, że się nie spróbowało
Czy to nie w Chambord wynajęłam ten elektryczny samochód i to było moje jedyne jeżdżenie po niewłaściwej stronie drogi ? 😀😀😀 chociaż musiałam okazać moje międzynarodowe prawo jazdy. To był jedyny raz kiedy musiałam je okazać zreszta.
No tak żałuje, ze nie widziałem tego! Zaczęłam szukać online, ze może jakos, coś.. I...
Znalazłam informacje po czesku
Okazuje sue, ze to jakby fatamorgána z dálku
Uprostřed největšího parku v Evropě, na pozemku o rozloze 5 550 hektarů obehnaném 32 kilometrů dlouhou zdí, stojí „fatamorgána z dálky, labyrint uvnitř“. Největší ze zámků na Loiře – Château de Chambord.. Podrobnosti na: https://www.radynacestu.cz/magazin/chambord/
Były piękne zdjęcia z lotu ptaka zamku w czasie powodzi, dwa lata przed naszą wizytą. A ogrody zamkowe na naszych zdjęciach są takie wymuskane, bo właśnie zakończył się ich wielki remont po tej powodzi.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum