_________________ Nie chcę pani schlebiać, ale jest pani uosobieniem przygody. Gdy patrzę na panią łowiącą ryby, pływającą po jeziorze, nie wyobrażam sobie, aby istniała bardziej romantyczna dziewczyna.
Wysłany: 2020-07-25, 17:09
grim_reaper napisał/a:
VdL napisał/a:
Narazie jestem w bieszczadach, nie wiem jak inni
W Bieszczadach naprawdę tyle ludzi? Czytałem w necie, że od dawna już miejscowi tylu turystów nie widzieli.
Podobno, my jesteśmy na uboczu nie zapędzamy się w miejsca typowo turystyczne. Przejazdem byliśmy w Solinie i Polańczyku, faktycznie było sporo ludzi. Tak samo na Majdanie koło Cisnej, ludzi dużo. To typowe miejsca turystyczne z serii,, tu bylem''.
Podczas każdej mojej wizyty w Łodzi "rdzenni mieszkańcy" - czyli Panna Monika, Marzenka i VdL pokazują mi jakieś nowe fajne miejsca. Tak było i wczoraj. Mimo siarczystego mrozu udaliśmy się na spacer by podziwiać ciągle piękniejące miasto. Dziękuję Wam, Kochani
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum