Nie czytaj tych wiadomości na wp, gość sieje plotki a jak go Malarz postraszył sądem to zaczął się wycofywać i inaczej pisać.
_________________ Warunki na zgrupowaniach miałyśmy bardzo dobre! Wszystko to zasługa naszego prezesa i nie jest prawdą, że dach przeciekał, szczególnie, że prawie nie padało
Nie czytaj tych wiadomości na wp, gość sieje plotki a jak go Malarz postraszył sądem to zaczął się wycofywać i inaczej pisać.
Ja wiem, że poziom wiedzy redaktorów SF jest delikatnie rzecz ujmując ubogi ale nie w tym rzecz. Mi chodziło ogólnie o tą sytuację na parkingu po powrocie piłkarzy z meczu z Lechem.
_________________ Lepiej spróbować i wiedzieć, że się nie udało, niż żałować, że się nie spróbowało
Ja wiem, że poziom wiedzy redaktorów SF jest delikatnie rzecz ujmując ubogi ale nie w tym rzecz. Mi chodziło ogólnie o tą sytuację na parkingu po powrocie piłkarzy z meczu z Lechem.
Ukryta Wiadomość:
Jeśli jesteś *zarejestrowanym użytkownikiem* musisz odpowiedzieć w tym temacie żeby zobaczyć tą wiadomość --- If you are a *registered user* : you need to post in this topic to see the message ---
_________________ Warunki na zgrupowaniach miałyśmy bardzo dobre! Wszystko to zasługa naszego prezesa i nie jest prawdą, że dach przeciekał, szczególnie, że prawie nie padało
_________________ ... To live is to die... - Cliff Burton
volenti non fit iniuria!
When you walk through a storm, Hold your head up high, And don`t be afraid of the dark. At the end of a storm, There`s a golden sky...
Osiołkowi w żłoby dano...
Jaka była sytuacja w tamtych czasach każdy wie. Lech zrobił myk, uciekł od wierzycieli, a Rutkowskiemu też pasowało, bo lepiej rządzić Lechem, niż jakimś klubem z Wronek. Dziwne jest raczej że Reissowi nagle zaczęło to przeszkadzać. Pewnie chodzi o to, że Akademii Reissa nie po drodze z właścicielem Lecha.
Co do kibiców, to Lech zawsze był klubem całej WLKP, a nie tylko, czy przede wszystkim "rdzennych" Poznaniaków, nie wiem o co mu chodzi.
Dziwne jest raczej że Reissowi nagle zaczęło to przeszkadzać.
A on nie grał już w tym nowym Lechu?
volenti non fit iniuria!
When you walk through a storm, Hold your head up high, And don`t be afraid of the dark. At the end of a storm, There`s a golden sky...
Mysikrólik napisał/a:
Dziwne jest raczej że Reissowi nagle zaczęło to przeszkadzać.
A on nie grał już w tym nowym Lechu?
Grał
No to szczyt hipokryzji i trochę się kibicom nie dziwię.
volenti non fit iniuria!
Reiss założył akademię, która nawet gdzieś na początku była związana z Lechem i Rutkowskim, ale potem coś się zmieniło i Lech się odciął. Podejrzewam, że Rutkowski doszedł do wniosku, że zamiast płacić komuś za szkolenie, lepiej rozwinąć swoje szkółki I tak w każdym miasteczku, nawet takiej Opalenicy, są nabory i do AR i Lecha. Przy czym Lech bierze raczej bardziej wyselekcjonowanych dzieciaków, a AR jak leci, byle płacili. Podejrzewam, że o to chodzi.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum