O ile o zbychowca bym się nie martwił to z Babim Letem/Rochem a przede wszystkim Tomrykiem (chyba bardzo dawno tu nie zaglądał) może być gorzej.
_________________ ... To live is to die... - Cliff Burton
volenti non fit iniuria!
When you walk through a storm, Hold your head up high, And don`t be afraid of the dark. At the end of a storm, There`s a golden sky...
XIII VII III I V XX XIV 1
O ile o zbychowca bym się nie martwił to z Babim Letem/Rochem a przede wszystkim Tomrykiem (chyba bardzo dawno tu nie zaglądał) może być gorzej.
Ano właśnie. Tomryk całkiem zapomniał o naszym forum. A Babie_Lato z Rochem chyba w sen zimowy zapadli.
Też nie martwię się o zbychowca, na pewno ostrzy teraz głos i już wkrótce nagra swój rozdział.
A czy ktoś widział ostatnio stefanamalka?
_________________ Lepiej spróbować i wiedzieć, że się nie udało, niż żałować, że się nie spróbowało
Czesiu, nagrane to złotowe, tylko wysłać! Hurra! Nawet fajnie było. Ze śpiewem! Szła dzieweczka i Gdy mi ciebie zabrakńie... Trzeba wiedzieć, ze fałszuje niemożebnie... Akurat mogłam bo to pijackie śpiewy były
Czesiu, nagrane to złotowe, tylko wysłać! Hurra! Nawet fajnie było. Ze śpiewem! Szła dzieweczka i Gdy mi ciebie zabrakńie... Trzeba wiedzieć, ze fałszuje niemożebnie... Akurat mogłam bo to pijackie śpiewy były
Hmmmm, ale to chyba chodzi o "Niewidzialnych"?
Oj super, ślij Brunhildo, już nie mogę się doczekać!
_________________ Lepiej spróbować i wiedzieć, że się nie udało, niż żałować, że się nie spróbowało
No tak, tak! O Niewidzialnych, chodzi. Głupawo jakos to napisałam w dziale Nowe Przygody. Mam tez jeden rozdział Nowych Przygód ale to jeszcze nabiera ważności...
No tak, tak! O Niewidzialnych, chodzi. Głupawo jakos to napisałam w dziale Nowe Przygody. Mam tez jeden rozdział Nowych Przygód ale to jeszcze nabiera ważności...
Spoko, nic się nie stało.
Nabiera mocy powiadasz?
Przypominam o zapomnianym trochę temacie - brakuje nam 5 rozdziałów...
Odświeżam temat. Trochę odstawiliśmy audiobooka "Nowe przygody" na bok, warto chyba dokończyć nagranie. Tym bardziej, że ludzie słuchają tych audiobooków. Co jakiś czas pojawiają się komentarze na youtube.
_________________ ... To live is to die... - Cliff Burton
volenti non fit iniuria!
When you walk through a storm, Hold your head up high, And don`t be afraid of the dark. At the end of a storm, There`s a golden sky...
XIII VII III I V XX XIV 1
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum