wróciłam z pracy i też słucham choć na końcówkę się załapałam
Ja wytrwałem do samego końca. Fantastyczne są te Trójkowe Topy, tak ten noworoczny ogólny jak i ten majowy Polski Top.
Tym razem wygrał po raz pierwszy w historii Obywatel G.C.
wróciłam z pracy i też słucham choć na końcówkę się załapałam
Ja wytrwałem do samego końca. Fantastyczne są te Trójkowe Topy, tak ten noworoczny ogólny jak i ten majowy Polski Top.
Tym razem wygrał po raz pierwszy w historii Obywatel G.C.
Jeździłem sporo samochodem wczoraj to i kilka fajnych kawałków usłyszałem.
_________________ Stop PLANDEMII COVID-1984
... To live is to die... - Cliff Burton
volenti non fit iniuria!
When you walk through a storm, Hold your head up high, And don`t be afraid of the dark. At the end of a storm, There`s a golden sky...
XIII VII III I V XX XIV 1
Jeździłem sporo samochodem wczoraj to i kilka fajnych kawałków usłyszałem.
Ja rok temu jak Was pożegnałem w Chełmnie po Templariuszowym Zlocie to całą drogę powrotną miałem okazję słuchać ostatniej części Polskiego Topu. I tak się ułożyło idealnie, że do domu dotarłem wraz z końcem Topu.
_________________ Lepiej spróbować i wiedzieć, że się nie udało, niż żałować, że się nie spróbowało
Jutro i pojutrze w Trójce kolejny Polski Top Wszechczasow. Tym razem zaszaleli bo aż dwa dni od 9 do 21. Będzie ktoś słuchał?
No coś Ty! Bojkotujemy Trujke!
volenti non fit iniuria!
When you walk through a storm, Hold your head up high, And don`t be afraid of the dark. At the end of a storm, There`s a golden sky...
Jutro i pojutrze w Trójce kolejny Polski Top Wszechczasow. Tym razem zaszaleli bo aż dwa dni od 9 do 21. Będzie ktoś słuchał?
Ja nie jestem związana z Trójką i niczego nie bojkotuję.
Zatem chętnie posłucham.
Ale czemu dwa dni, Czesio?
To był żart. Jak dam radę to będę słuchał.
volenti non fit iniuria!
Ja nie jestem związana z Trójką i niczego nie bojkotuję.
Johny bojkotuje tylko Trujka, natomiast Trójki na pewno będzie słuchał jak Go znam.
Yvonne napisał/a:
Zatem chętnie posłucham.
Ale czemu dwa dni, Czesio?
Właśnie nie wiem, sam jestem zaskoczony. Zwykle Top albo był przez cały dzień albo po trzy godzinki przez trzy dni. Ale całe dwa dni? Toż oni ponad 200 całych kawałków mogą zapodać.
_________________ Lepiej spróbować i wiedzieć, że się nie udało, niż żałować, że się nie spróbowało
Wiek: 42 Dołączył: 25 Sie 2015 Posty: 3077 Skąd: Ciechocinek
Wysłany: 2020-04-30, 13:59
Szkoda, że nie możemy słuchać razem tak jak w Posejnelach. Po tym wieczorze Top Wszechczasów to Szymona druga ulubiona audycja zaraz po "Drugiej stronie medalu".
A że dwa dni to bardzo dobrze, będzie można posłuchać całych piosenek tych, które uplasowały się niżej a też są świetne. Sam osobiście w tym roku niestety zapomniałem zagłosować.
Ostatnio zmieniony przez Barabasz 2020-04-30, 14:00, w całości zmieniany 1 raz
Szkoda, że nie możemy słuchać razem tak jak w Posejnelach. Po tym wieczorze Top Wszechczasów to Szymona druga ulubiona audycja zaraz po "Drugiej stronie medalu".
A że dwa dni to bardzo dobrze, będzie można posłuchać całych piosenek tych, które uplasowały się niżej a też są świetne. Sam osobiście w tym roku niestety zapomniałem zagłosować.
Ja zagłosowałem. I już się cieszę na tą polska muzyczna ucztę.
Ja już gotowa!
Życzę wszystkim miłego słuchania
Ciekawe jaka będzie pierwsza trójka.
Czesio, zdradzisz jakie piosenki wytypowałeś na trzy pierwsze miejsca?
Kaliber 44 w Topie???
Słuchałam ich kiedyś namiętnie.
Mój brat do dzisiaj się że mnie nabija, że chodziłam po domu i śpiewałam "plus i minus to jedyne co widzę ..."
Kaliber 44 w Topie???
Słuchałam ich kiedyś namiętnie.
Zaskakujesz mnie co raz bardziej! Księga tajemnicza, prolog. Super płyta!
volenti non fit iniuria!
Wiek: 42 Dołączył: 25 Sie 2015 Posty: 3077 Skąd: Ciechocinek
Wysłany: 2020-05-01, 10:16
Kaliber44 był super a teraz Spalam się Kazika! Do dzisiaj sobie często słucham tej płyty, pamiętam jak chodziłem do podstawówki to był jego koncert w Aleksandrowie Kujawskim, związany z ta płytą.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum