_________________ Stop PLANDEMII COVID-1984
... To live is to die... - Cliff Burton
volenti non fit iniuria!
When you walk through a storm, Hold your head up high, And don`t be afraid of the dark. At the end of a storm, There`s a golden sky...
XIII VII III I V XX XIV 1
MB Szkaplerzna ..50 x 70 płótno niegruntowane akryl aerograf...
obraz przeznazczony na sztandar koscielny
Sztandar koscielny będzie piękny
A ja bym sobie u Ciebie oldmalarz coś takiego zamówił, dasz radę?
[gimg small=http://pansamochodzik.org.pl/przygoda/img_50938_20170306012130762.jpg medium=http://s4.postimg.org/hyo8wviwt/936608_542511315787069_275270105_n.jpg large=http://s4.postimg.org/hyo8wviwt/936608_542511315787069_275270105_n.jpg group=50938][/gimg]
volenti non fit iniuria!
When you walk through a storm, Hold your head up high, And don`t be afraid of the dark. At the end of a storm, There`s a golden sky...
Wiek: 52 Dołączył: 15 Lis 2016 Posty: 745 Skąd: ze świata malarstwa
Wysłany: 2017-03-03, 11:26
Jesli 1992 potrafiłem to zrobic to po tylu latach i po setkach obrazów chyba też
zreszta był to mój ulubiony motyw na chusty robiłem go kilka razy ..
i tego co maszeruje przez pole bitwy "trooper" ..a "killers" dzielnie zdobi mi sciane w pracowni ..
chusta0.jpg
Plik ściągnięto 7 raz(y) 144.15 KB
Ostatnio zmieniony przez oldmalarz 2017-03-03, 11:37, w całości zmieniany 1 raz
volenti non fit iniuria!
Od dawna chodzi po mnie jakaś własna niepowtarzalna chusta...
Musimy na zlocie pogadać
_________________ Nie chcę pani schlebiać, ale jest pani uosobieniem przygody. Gdy patrzę na panią łowiącą ryby, pływającą po jeziorze, nie wyobrażam sobie, aby istniała bardziej romantyczna dziewczyna.
Wiek: 52 Dołączył: 15 Lis 2016 Posty: 745 Skąd: ze świata malarstwa
Wysłany: 2017-03-03, 12:02
Chuste tez moge zrobic .. wykonałem mase chust rezerwy (jak jeszce było wojsko poborowe)
ostnia zrobiłem chuste motocyklisty żużlowego.. chusty wojskowe umarły smiercią naturalną dawno temu...ale pojawiły sie sztandary koscielne ..to samo wykonanie tylko temat inny i format ..
czemu nie mozemy pogadac na zlocie...
Chuste tez moge zrobic .. wykonałem mase chust rezerwy (jak jeszce było wojsko poborowe)
Pamietam takie chusty, niektóre były rzeczywiście artystyczne, chociaż nie aż takie. Oldmalarzu jesteś niesamowity. Ale to troche ryzykowne z Twojej strony ujawniać się z takim talentem, bo już mam pewne zakusy. Ale to pogadamy na zlocie.
Wiek: 57 Dołączył: 16 Maj 2016 Posty: 1584 Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: 2017-03-06, 08:06
oldmalarz napisał/a:
ostnia zrobiłem chuste motocyklisty żużlowego.. chusty wojskowe umarły smiercią naturalną dawno temu...ale pojawiły sie sztandary koscielne ..to samo wykonanie tylko temat inny i format ..
czemu nie mozemy pogadac na zlocie...
Ja też miałem chuste rezerwy kosztowała mnie cztery zoldy ale gdzieś się zapodziala a było to trzydzieści dwa lata temu
oldmalarz, dziękuję za pogaduchy i pomoc, trochę mnie naprowadziłeś jednak i odkryłem coś innego niż zamierzałem ale bardzo mi się to przyda w pracy. W ramach podziękowań robię dla Ciebie pochwę na pędzel
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum