Skandalista od Pana Samochodzika
-
- Poszukiwacz przygód
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 1 raz
Skandalista od Pana Samochodzika
Myślę, że ten wywiad może wielu z Was zainteresować:
Zbigniew Nienacki : SKANDALISTA od PANA SAMOCHODZIKA – cykl Kulisy historii odc. 129 - YouTube
Zbigniew Nienacki : SKANDALISTA od PANA SAMOCHODZIKA – cykl Kulisy historii odc. 129 - YouTube
-
- Zlotowicz
- Podziękował;: 84 razy
- Otrzymał podziękowań: 86 razy
Re: Skandalista od Pana Samochodzika
Dziękuje Kozłowski. Bardzo ciekawa rozmowa i pierwszy raz zetknęłam się i z programem i z Jarosławem Molenda. Podobało mi się, ze mimo, ze zeznał, ze nie lubi Nienackiego to jednak, w rozmowie i jak rozumiem w książce tego się nie wyczuwa. Dużo ciekawych spraw,dużo nieznanych mi historii. Dzięki. Próbuje teraz namierzyć Molende
dzięki naszemu forum udało mi się przeprowadzić kilka wywiadów. Dam znać czy mi się uda.
-
- Zlotowicz
- Podziękował;: 2 razy
- Otrzymał podziękowań: 39 razy
To najpierw poczytaj jego wpisy na FB nt. fanów PS... Bo można nie mieć ochoty rozmawiać z kimś takim 

- johny
- Moderator
- Miejscowość: Łódź
- Podziękował;: 213 razy
- Otrzymał podziękowań: 163 razy
Myslę, ze dla autoreklamy ten absmak zniesie i jednak ochotę znajdzie.
Stop PLANDEMII COVID-1984
... To live is to die... - Cliff Burton
volenti non fit iniuria!
When you walk through a storm, Hold your head up high, And don`t be afraid of the dark. At the end of a storm, There`s a golden sky...
... To live is to die... - Cliff Burton
volenti non fit iniuria!
When you walk through a storm, Hold your head up high, And don`t be afraid of the dark. At the end of a storm, There`s a golden sky...
-
- Zlotowicz
-
- Zlotowicz
- Podziękował;: 20 razy
- Otrzymał podziękowań: 25 razy
Np. taki kwiatek ze fanPejdza Molendy (https://www.facebook.com/profile.php?id=100001738014095):
"Mała zaległość - Radio Pogoda i rozmowa o Nienackim. Widzę, że fanom Samochodzika książka mocno nie podeszła, tak niskiej oceny nigdy chyba nie miałem, więc jeśli ktoś ma konto na Empiku i mógłby kliknąć (najlepiej w pięć gwiazdek:-) byłbym wdzięczny, bo to niesprawiedliwa i mało merytoryczna ocena samej książki - boli prawda o ojcu Samochodzika. I tyle. Link do audycji w pierwszym komentarzu pod postem."
"Mała zaległość - Radio Pogoda i rozmowa o Nienackim. Widzę, że fanom Samochodzika książka mocno nie podeszła, tak niskiej oceny nigdy chyba nie miałem, więc jeśli ktoś ma konto na Empiku i mógłby kliknąć (najlepiej w pięć gwiazdek:-) byłbym wdzięczny, bo to niesprawiedliwa i mało merytoryczna ocena samej książki - boli prawda o ojcu Samochodzika. I tyle. Link do audycji w pierwszym komentarzu pod postem."
-
- Poszukiwacz przygód
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 1 raz
Nienacki był jaki był oraz był kim był. Nie zmienia to faktu, że książki o Samochodziku spod jego ręki są bardzo dobre.
-
- Zlotowicz
Wywiad z panem Molenda udał się, moim zdaniem. Może jakość nagrania trochę …no ale daleko jesteśmy…
-
- Zlotowicz
Bardzo żałuje ale nie jestem zadowolona z jakości! Był jakiś pożar w radiu i coś tam, nie wiem co i jakość jest o k r o p n a!
Przepraszam!
https://www.radio2000fm.com.au/audycje-archiwalne.html
Nawet mam nadzieje, ze pan Molenda zapomni bo chciał tez ten link no ale…

Przepraszam!
https://www.radio2000fm.com.au/audycje-archiwalne.html
Nawet mam nadzieje, ze pan Molenda zapomni bo chciał tez ten link no ale…