Nie jestem wynalazcą, ale mam murowany garaż i dwoje bratanków, więc jestem "wujem z garażem murowanym w Krakowie"
A naprawa "luksusowych samochodów sportowych" (w tym Ferrari), jest w nieczynnym hotelu Forum, kilkaset metrów ode mnie.
Nie jestem wynalazcą, ale mam murowany garaż i dwoje bratanków, więc jestem "wujem z garażem murowanym w Krakowie"
Czytał na pewno. Czytał całą klasykę i polską i zagraniczną, stale coś w "Samochodzikach" cytuje.
No wiadomo, że nie da nawet 140 ale czy w Wyspie albo Templariuszach konstrukcja na to pozwalała? Trochę właśnie mi brakuje takich projektów, w których wehikuł jest brzydki, ale jednak widać, ze "leży" na drodze. Parę dni temu widziałem na ulicy Ferrari. Wszak to placek normalnie!TomaszK pisze: ↑28 kwie 2023, 10:36 Rzeczywiście robi wrażenie, ale we wszystkich wersjach to jest pordzewiały wrak. Nie ma szans osiągnąć prędkości 170km/godz. Tylko na pierwszym zdjęciu wygląda dość solidnie.
A nie dałoby się ładniej go pomalować i wygładzić ? I jak na żabę dwa reflektory wystarczą.
Pan Samochodzik podejrzewam, chciał w tej wersji obudować silnik od Ferrari karoserią podobną do Ferrari. Nawet jest trochę czerwieni. Super
Ale to jest zabawa z AI, czyli Ty opisujesz a "system" dla Ciebie rysuje.
Wiem, ale ja nie mam "kompetencji językowych" i cierpliwości, żeby uzyskać coś, co odpowiadałoby temu, co zrobiłby Wuj Gromiłło. Wasze propozycje mają swój styl i ... nie wprowadzajmy zamieszania moimi ewentualnymi dziełamiPawelK pisze: ↑28 kwie 2023, 11:40Ale to jest zabawa z AI, czyli Ty opisujesz a "system" dla Ciebie rysuje.
Chyba czwarty z gory bedzie dobry. W jakim programie zrobiles te obrazki? Daj namiary.Barabasz pisze: ↑27 kwie 2023, 23:14 Oto jak wehikuł Pana Samochodzika widzi sztuczna inteligencja. Oto propozycje wg mojego opisu:wehikul_SI (1).jpg
wehikul_SI (2).jpg
wehikul_SI (3).jpg
wehikul_SI (4).jpg
wehikul_SI (5).jpg
wehikul_SI (6).jpg
wehikul_SI (7).jpg
wehikul_SI (8).jpg
wehikul_SI (9).jpg
wehikul_SI (10).jpg
wehikul_SI (11).jpg
I jak, który najbardziej Wam odpowiada?