TomaszK pisze:Dziękujemy razem z wnusiem. Parówkę za Wasze zdrowie ! Obrazek
Czy to nie aby ostatnia paróweczka hrabiego Barry Kenta?
Pozdrowienia dla Ciebie i juniora!
... To live is to die... - Cliff Burton
volenti non fit iniuria!
When you walk through a storm, Hold your head up high, And don`t be afraid of the dark. At the end of a storm, There`s a golden sky...
johny pisze:
Czy to nie aby ostatnia paróweczka hrabiego Barry Kenta?
O, to dla mnie już nie wystarczy.
volenti non fit iniuria!
When you walk through a storm, Hold your head up high, And don`t be afraid of the dark. At the end of a storm, There`s a golden sky...
O rany, tak to jest, jak się nie przestrzega głównej zasady forum (Praca nie forum, nie trzeba być codziennie) lub się pojechało na urlop by odpocząć od cywilizacji ...
STO LAT TomaszKu w zdrowiu, szczęściu i oczywiście "z przygodą na ty" !!!
Ostatnio zmieniony 25 lip 2017, 15:53 przez TomaszL, łącznie zmieniany 1 raz.
Pozwoliłem sobie zadzwonić do p..Michała Szewczyka z okazji jego 83 urodzin i złożyć w naszym imieniu życzenia urodzinowe. Wszyscy forowicze mają pozdrowienia. Często wspomina naszą wspólną wyprawę.
Ostatnio zmieniony 29 lip 2017, 20:13 przez VdL, łącznie zmieniany 1 raz.
VdL pisze:Pozwoliłem sobie zadzwonić do p..Michała Szewczyka z okazji jego 83 urodzin i złożyć w naszym imieniu życzenia urodzinowe. Wszyscy forowicze mają pozdrowienia. Często wspomina naszą wspólną wyprawę.
Super VdL, że pamiętałeś i w naszym imieniu złożyłeś życzenia! Przyłączymy się do życzeń, 100 lat dla Pana Szewczyka!
VdL pisze:Pozwoliłem sobie zadzwonić do p..Michała Szewczyka z okazji jego 83 urodzin i złożyć w naszym imieniu życzenia urodzinowe. Wszyscy forowicze mają pozdrowienia. Często wspomina naszą wspólną wyprawę.
Super VdL, że pamiętałeś i w naszym imieniu złożyłeś życzenia! Przyłączymy się do życzeń, 100 lat dla Pana Szewczyka!
Piękny gest, VdL - domyślam się, że pan Michał był zadowolony
100 lat szczotaw! Szkoda, że już do nas nie zaglądasz!
volenti non fit iniuria!
Drogi Szczotawie. Gdybyś tu zaglądał od czasu do czasu, życzyłbym Ci stu lat, ale ponieważ przestałeś udzielać się na forum, życzę Ci tylko udanej matury i dobrych studiów.
Drogi kolego irycki, wszystkiego najlepszego! 100 lat w zdrowiu!
volenti non fit iniuria!
Nie chcę pani schlebiać, ale jest pani uosobieniem przygody. Gdy patrzę na panią łowiącą ryby, pływającą po jeziorze, nie wyobrażam sobie, aby istniała bardziej romantyczna dziewczyna.
irycki pisze:
Bardzo Wam wszystkim dziękuję za życzenia.
Nie ma za co, cała przyjemność po naszej stronie! Musimy dbać o naszego kandydata do Oskara!
volenti non fit iniuria!