Kącik życzeń i gratulacji
- johny
- Moderator

- Miejscowość: Łódź
- Podziękował;: 383 razy
- Otrzymał podziękowań: 299 razy
Alleluja! Zmartwychwstał Pan! Zwyciężył śmierć! WESOŁYCH śWI¡T DLA WSZYSTKICH!
Ostatnio zmieniony 27 mar 2016, 12:43 przez johny, łącznie zmieniany 1 raz.
POLEXIT!
... To live is to die... - Cliff Burton
volenti non fit iniuria!
When you walk through a storm, Hold your head up high, And don`t be afraid of the dark. At the end of a storm, There`s a golden sky...
volenti non fit iniuria!
When you walk through a storm, Hold your head up high, And don`t be afraid of the dark. At the end of a storm, There`s a golden sky...
- johny
- Moderator

Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin dla Lola!!!
100 lat (w widzewskim trykocie oczywiście
)
POLEXIT!
volenti non fit iniuria!
volenti non fit iniuria!
- Czesio1
- Administrator

- Tytuł: Ojciec Prowadzący
- Podziękował;: 599 razy
- Otrzymał podziękowań: 308 razy
Dawno nikt nic nikomu nie gratulował to ja sobie pozwolę złożyć gratulacje Barabaszowi z okazji zmiany kolorku nicka czyli wstąpienia do zacnej grupy Forowych Badaczy Naukowych.
Mam nadzieję Barabaszu, że nie spoczniesz na laurach i nadal będziesz dociekał źródeł inspiracji dla Nienackiego do pisania książek o przygodach pana Tomasza i dzielił się z nami swoimi spostrzeżeniami.
Mam nadzieję Barabaszu, że nie spoczniesz na laurach i nadal będziesz dociekał źródeł inspiracji dla Nienackiego do pisania książek o przygodach pana Tomasza i dzielił się z nami swoimi spostrzeżeniami.
- Barabasz
- Forowy Badacz Naukowy

- Miejscowość: Antoninów
- Podziękował;: 208 razy
- Otrzymał podziękowań: 241 razy
Właśnie dzisiaj dostałem wiadomość epocztą i na początku nie wiedziałem trochę o co chodzi. Ale dziękuje bardzo, czuję się zaszczycony. Oczywiście odkrywanie inspiracji Nienackiego sprawia mi wielką przyjemność i nie trzeba mnie do tego namawiać, a ze względu na zamieszkanie najłatwiej mi z "Wyspą Złoczyńców", Pozdrawiam wszystkich! 
- johny
- Moderator

Czesiu, teraz jeszcze musi dołączyć do zaszczytnego grona zlotowiczów!Czesio1 pisze:A że ja bardzo lubię "Wyspę złoczyńców" to te inspiracje to miód na mą duszęBarabasz pisze: a ze względu na zamieszkanie najłatwiej mi z "Wyspą Złoczyńców", Pozdrawiam wszystkich!
POLEXIT!
volenti non fit iniuria!
volenti non fit iniuria!
-
TomaszK
- Forowy Badacz Naukowy

- Podziękował;: 80 razy
- Otrzymał podziękowań: 610 razy
Nie mówiąc o tym, że będzie miał najbliżej z nas.Czesio1 pisze:Ja bardzo na to liczę. Wszak co to za otwarcie Wyspy Złoczyńców bez Barabasza?johny pisze: Czesiu, teraz jeszcze musi dołączyć do zaszczytnego grona zlotowiczów!
Ostatnio zmieniony 01 sty 1970, 01:00 przez TomaszK, łącznie zmieniany 1 raz.