A ja w domu mam chomika, kota, rybki oraz psa.
- Babie_Lato
- Forowy Lektor
- Miejscowość: Wyk :)
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
A to w zimie kury się eliminuje? :shock:
E tam, bankowo nabywa się je tam, gdzie wszystkie farmerskie zwierzątka.
Czyli ....yyy... nie wiem.
Balbinie spraw ładnego koguta!
Same plusy! Ona będzie zadowolona z towarzystwa, kogut będzie strzegł Twojego 'obejścia'. No i budzik masz gratis! (Ty i sąsiedzi w promieniu kilkuset metrów
)
E tam, bankowo nabywa się je tam, gdzie wszystkie farmerskie zwierzątka.
Czyli ....yyy... nie wiem.
Balbinie spraw ładnego koguta!
Same plusy! Ona będzie zadowolona z towarzystwa, kogut będzie strzegł Twojego 'obejścia'. No i budzik masz gratis! (Ty i sąsiedzi w promieniu kilkuset metrów
- Babie_Lato
- Forowy Lektor
- Babie_Lato
- Forowy Lektor
-
złoczyńca
- Żądny przygód

- Tytuł: rozglądam się
- Miejscowość: ćmiłów
- Podziękował;: 7 razy
- Otrzymał podziękowań: 7 razy
o takie jeszcze "za mną łazi" ale sporo kosztuje (podobno ok. 1300 zł) no i potrafi mieć jakieś choróbsko co szkodzi ludziom (według informacji z forów) ale popatrzcie jakie to to słodkie 
http://komediowo.pl/title,Szopy-sa-bosk ... aid=613aac
- PawelK
- Moderator

- Podziękował;: 334 razy
- Otrzymał podziękowań: 242 razy
- Kontakt:
Takie łażą po Vancouver. W Parku Stanley'a widzieliśmy dwa - jeden chodził pomiędzy turystami i żebrał o żarcie stojąc na dwóch łapach, a jego kumpel grzebał w tym czasie w śmietnikuzłoczyńca pisze:o takie jeszcze "za mną łazi" ale sporo kosztuje (podobno ok. 1300 zł) no i potrafi mieć jakieś choróbsko co szkodzi ludziom (według informacji z forów) ale popatrzcie jakie to to słodkie

- Nemsta
- Forowy Badacz Naukowy

- Tytuł: Łajza archeologiczna
- Miejscowość: Wyk
Oczywiście nie biegała z siatką i ich nie łapała w strumieniu( jeszcze
), ale ryby z jej pięknego kraju, dostarczone mi wczoraj przez kolegę z Ukrainy. Są małe, całe 2 cm, ale tak piękne, że można się na nie patrzeć godzinami, koty tak robią
Odłowione na terytorium zwanym Ziemią Arnhema, na północy kraju. Perełki 
- VdL
- Zlotowicz

- Miejscowość: dokąd
- Podziękował;: 143 razy
- Otrzymał podziękowań: 119 razy
Dałeś mu coś do wyprania?PawelK pisze:Takie łażą po Vancouver. W Parku Stanley'a widzieliśmy dwa - jeden chodził pomiędzy turystami i żebrał o żarcie stojąc na dwóch łapach, a jego kumpel grzebał w tym czasie w śmietnikuzłoczyńca pisze:o takie jeszcze "za mną łazi" ale sporo kosztuje (podobno ok. 1300 zł) no i potrafi mieć jakieś choróbsko co szkodzi ludziom (według informacji z forów) ale popatrzcie jakie to to słodkie
http://komediowo.pl/title,Szopy-sa-bosk ... aid=613aac![]()
[url=http://img4.garnek.pl/amin.garnek.pl/010/756/10756159_200.0.jpg]Obrazek[/url]
- bajladyna
- Lubi przygody

- Kontakt:
no dobra, to teraz już mnie zawiesicie wysoko i będziecie śnieżkami rzucać ale wiecie, muszę to tu napisać, ja nie przepadam za zwierzętami w domu - owszem lubię zwierzęta ogólnie, nie chcę aby cierpiały ale drażnią mnie te pieski i kotki na kanapie, w każdym możliwym kącie w pokoju
wiem, że to będzie mało popularny wpis na tym forum ale chciałabym być szczera
poza tym jestem całkiem normalna, obiecuję
- Czesio1
- Administrator

- Tytuł: Ojciec Prowadzący
- Podziękował;: 599 razy
- Otrzymał podziękowań: 308 razy
Ja akurat mam podobne zdanie. Dla mnie dom nie jestem miejscem dla psa czy kota.bajladyna pisze:no dobra, to teraz już mnie zawiesicie wysoko i będziecie śnieżkami rzucać ale wiecie, muszę to tu napisać, ja nie przepadam za zwierzętami w domu - owszem lubię zwierzęta ogólnie, nie chcę aby cierpiały ale drażnią mnie te pieski i kotki na kanapie, w każdym możliwym kącie w pokoju
- barttez
- Forowy Lektor
- Miejscowość: lubelskie
- Podziękował;: 2 razy
- Otrzymał podziękowań: 4 razy
bajladyna pisze:no dobra, to teraz już mnie zawiesicie wysoko i będziecie śnieżkami rzucać ale wiecie, muszę to tu napisać, ja nie przepadam za zwierzętami w domu - owszem lubię zwierzęta ogólnie, nie chcę aby cierpiały ale drażnią mnie te pieski i kotki na kanapie, w każdym możliwym kącie w pokoju
To nie jesteś sama bo ja też nie przepadam za bardzo
- PawelK
- Moderator

- Podziękował;: 334 razy
- Otrzymał podziękowań: 242 razy
- Kontakt:
Ja lubię zwierzęta ale... one by chyba mnie nie lubiły, bo często jestem poza domem. No i nie rozumiem ludzi, którzy obchodzą się ze zwierzętami jak z małymi dziećmi - na urlop nie, bo kotek/piesek, z imprezy wraca bo kotek nie zjadł/piesek musi siusiu, spotkać się nie może bo kot ma sraczkę itd. Dzieci kiedyś z tego wyrastają a zwierzęta zawsze takie same, wpierw mają sraczkę bo się czegoś nażarły a później już są stare.bajladyna pisze:no dobra, to teraz już mnie zawiesicie wysoko i będziecie śnieżkami rzucać ale wiecie, muszę to tu napisać, ja nie przepadam za zwierzętami w domu - owszem lubię zwierzęta ogólnie, nie chcę aby cierpiały ale drażnią mnie te pieski i kotki na kanapie, w każdym możliwym kącie w pokoju
- bajladyna
- Lubi przygody

- Kontakt:
czyli jednak nie jest jeszcze tak źle z moją psychą, skoro są ludzie którzy myślą podobniebarttez pisze:bajladyna pisze:no dobra, to teraz już mnie zawiesicie wysoko i będziecie śnieżkami rzucać ale wiecie, muszę to tu napisać, ja nie przepadam za zwierzętami w domu - owszem lubię zwierzęta ogólnie, nie chcę aby cierpiały ale drażnią mnie te pieski i kotki na kanapie, w każdym możliwym kącie w pokoju
To nie jesteś sama bo ja też nie przepadam za bardzo
- bajladyna
- Lubi przygody

- Kontakt:
PawelK pisze:Ja lubię zwierzęta ale... one by chyba mnie nie lubiły, bo często jestem poza domem. No i nie rozumiem ludzi, którzy obchodzą się ze zwierzętami jak z małymi dziećmi - na urlop nie, bo kotek/piesek, z imprezy wraca bo kotek nie zjadł/piesek musi siusiu, spotkać się nie może bo kot ma sraczkę itd. Dzieci kiedyś z tego wyrastają a zwierzęta zawsze takie same, wpierw mają sraczkę bo się czegoś nażarły a później już są stare.bajladyna pisze:no dobra, to teraz już mnie zawiesicie wysoko i będziecie śnieżkami rzucać ale wiecie, muszę to tu napisać, ja nie przepadam za zwierzętami w domu - owszem lubię zwierzęta ogólnie, nie chcę aby cierpiały ale drażnią mnie te pieski i kotki na kanapie, w każdym możliwym kącie w pokoju
Ostatnio zmieniony 01 sty 1970, 01:00 przez bajladyna, łącznie zmieniany 1 raz.
- Yvonne
- Moderator

- Miejscowość: Bydgoszcz
- Podziękował;: 11 razy
- Otrzymał podziękowań: 273 razy
Zgadzam się w zupełnościPawelK pisze:Ja lubię zwierzęta ale... one by chyba mnie nie lubiły, bo często jestem poza domem. No i nie rozumiem ludzi, którzy obchodzą się ze zwierzętami jak z małymi dziećmi - na urlop nie, bo kotek/piesek, z imprezy wraca bo kotek nie zjadł/piesek musi siusiu, spotkać się nie może bo kot ma sraczkę itd. Dzieci kiedyś z tego wyrastają a zwierzęta zawsze takie same, wpierw mają sraczkę bo się czegoś nażarły a później już są stare.
A już w ogóle robię wielkie gały :shock: jak słyszę, że ktoś śPI z psem lub kotem.
- Nemsta
- Forowy Badacz Naukowy

- Tytuł: Łajza archeologiczna
- Miejscowość: Wyk
Moje koty mają wolny wybieg i są to domowe koty wioskowe. Na urlopy 2-3 tygodniowe jadę bez żadnych problemów zawsze, gdyż także zbiorniki nie wymagają stałej opieki, nawet karmienia. Przykłady, które podał Paweł są dobre. Dla mnie takie osoby, nie nadają się na opiekunów zwierząt. Czemu? Bo je źle odżywiają.
Z jednym się tylko nie zgodzę, ze starością. Tu podobnie jak z chorobą. W tym aspekcie podchodzę identycznie jak do ludzi.
Sypiam z kotami. Mają swoje miejsce i wiedzą co im wolno. Człowiek musi być szefem stada inaczej kończy się to źle, także dla zwierzaka.
Z jednym się tylko nie zgodzę, ze starością. Tu podobnie jak z chorobą. W tym aspekcie podchodzę identycznie jak do ludzi.
Sypiam z kotami. Mają swoje miejsce i wiedzą co im wolno. Człowiek musi być szefem stada inaczej kończy się to źle, także dla zwierzaka.
- Mysikrólik
- Zlotowicz

- Tytuł: harcerz
- Podziękował;: 42 razy
- Otrzymał podziękowań: 176 razy
- Babie_Lato
- Forowy Lektor