Hertel pisze:
No! Jak Włodek Smolarek! Dołożyłeś nogę tam gdzie trzeba!
Tak! Chodziło o Zdzicha Gnata
Twoja kolej
Chwila, chwila to w 99% zasługa Czesia, może niech on zada.
A za porównanie do Włodka dziękuję pięknie. To mój absolutny, jeden jedyny idol piłkarski...
POLEXIT!
... To live is to die... - Cliff Burton
volenti non fit iniuria!
When you walk through a storm, Hold your head up high, And don`t be afraid of the dark. At the end of a storm, There`s a golden sky...
POLEXIT!
volenti non fit iniuria!
When you walk through a storm, Hold your head up high, And don`t be afraid of the dark. At the end of a storm, There`s a golden sky...
Odejdę od tematu ale nie wiem czy wiesz ale nr 11 jest w Widzewie zastrzeżony. Już nikt nigdy nie zagra w czerwono biało czerwonym trykocie z 11 na plecach. Na to zasługiwał tylko ON.
POLEXIT!
volenti non fit iniuria!
Yvonne pisze:Chyba muszę sobie odświeżyć Tajemnicę Tajemnic, bo nie pamiętałam, że ich było aż trzech. Gnatów
Było 2, Józka sobie wymyśliłem!
POLEXIT!
volenti non fit iniuria!
johny pisze:Odejdę od tematu ale nie wiem czy wiesz ale nr 11 jest w Widzewie zastrzeżony. Już nikt nigdy nie zagra w czerwono biało czerwonym trykocie z 11 na plecach. Na to zasługiwał tylko ON.
Rzecz jasna, że wiem. W Widzewie jest zastrzezona 11-stka dla Włodka. Ale ja nawet kiedy widzę w jakiejkolwiek innej drużynie czy reprezentacji widzę nr 11 to zawsze dla mnie ta 11-stka kojarzy się właśnie z Nim.
Yvonne pisze:
johny pisze:Yvonne napisał/a:
Chyba muszę sobie odświeżyć Tajemnicę Tajemnic, bo nie pamiętałam, że ich było aż trzech. Gnatów
Było 2, Józka sobie wymyśliłem!
He, he, a to dobre!
No właśnie się zdziwiłam, że o jednym nie pamiętałam
Na to właśnie liczyłem zadając zagadkę Że wszyscy pamiętają o Józefie i Franku a mało kto o Zdzichu. Którego imię pada w powieści zdaje się tylko raz
Hertel pisze:
Na to właśnie liczyłem zadając zagadkę Że wszyscy pamiętają o Józefie i Franku a mało kto o Zdzichu. Którego imię pada w powieści zdaje się tylko raz
Czyli jednak było ich trzech? Johny znów mnie wkręcił?
Hertel pisze:Rzecz jasna, że wiem. W Widzewie jest zastrzezona 11-stka dla Włodka. Ale ja nawet kiedy widzę w jakiejkolwiek innej drużynie czy reprezentacji widzę nr 11 to zawsze dla mnie ta 11-stka kojarzy się właśnie z Nim.
Kurde, wzruszyłem się!
POLEXIT!
volenti non fit iniuria!
Yvonne pisze:Chyba muszę sobie odświeżyć Tajemnicę Tajemnic, bo nie pamiętałam, że ich było aż trzech. Gnatów
Yvonne, wszystko przez to, że nie byłaś na zlocie w Bieszczadach. Gnatów braci było dwóch, ale był też ich ojciec. Tego ostatniego spotkaliśmy na zlocie, jest ten moment utrwalony na filmowej kliszy, odśwież sobie film z Bieszczadów. To u Gnata w kiosku kupowała atkrytki Athenais (czyt. Baśka).
johny pisze:
A za porównanie do Włodka dziękuję pięknie. To mój absolutny, jeden jedyny idol piłkarski...
Tak jak i mój
To jest nas trzech. Bo ja na szkolnych boiskach w podstawówce zawsze byłem tylko Włodkiem Smolarkiem.
"Proszę państwa, Smolaaaaareeeeek i gooooooool" - nie raz się tak darłem jak posyłałem gałę do siatki.
To zresztą zafascynowany grą Pana Włodka nauczyłem się kopać również lewą nogą.
Ja nie śpię! Ja się nastrajam przed jutzrejszym weselem... A nastriołem ju z sie grubo takze zarzazc oś zadam...
POLEXIT!
volenti non fit iniuria!
POLEXIT!
volenti non fit iniuria!
Nie mam weny Łatwe, nie chcę blokować tematu... Kret, któremu winy odpuszczono...
POLEXIT!
volenti non fit iniuria!
POLEXIT!
volenti non fit iniuria!
POLEXIT!
volenti non fit iniuria!
Nie wiem czy sa jeszcze jacyś bohaterowie na B ale jeśli tak, to nie oni.
POLEXIT!
volenti non fit iniuria!