Zostawiłbym wersję z widocznymi odpowiedziami tylko skrócił czas odpowiedzi. Wtedy atmosfera po staremu, ściągać będzie trudniej a konkurs nabierze tempa. Wilk syty i owca cała.
Kustosz pisze:OK, mój wniosek po dzisiejszej sesji.
Zostawiłbym wersję z widocznymi odpowiedziami tylko skrócił czas odpowiedzi. Wtedy atmosfera po staremu, ściągać będzie trudniej a konkurs nabierze tempa. Wilk syty i owca cała.
Brzmi rozsądnie. Jestem za. Trzeba tylko dobrać odpowiednią ilość czasu.
Czy mogą się zdarzyć jakieś problemy gdy będzie 20 konkursowiczów jednocześnie?
Kustosz pisze:OK, mój wniosek po dzisiejszej sesji.
Zrobimy ankietę Kustoszu i każdy się wypowie.
Tak, ankieta, bo ja chciałabym zupełnie inaczej
"Prawda leży pośrodku - może dlatego wszystkim zawadza" - Arystoteles
Ja po przemyślaniu skłaniam się ku wersji bez ściągania. A w jaki sposób skrócenie czasu na odpowiedzi ma służyć poprawie atmosfery ? Przecież wtedy będzie jeszcze mniej czasu na rozmowy towarzyskie.
Mysikrólik pisze:
Czy mogą się zdarzyć jakieś problemy gdy będzie 20 konkursowiczów jednocześnie?
Jeśli tylko będą odpowiadać źle, to nie widzę problemu
Nie chcę pani schlebiać, ale jest pani uosobieniem przygody. Gdy patrzę na panią łowiącą ryby, pływającą po jeziorze, nie wyobrażam sobie, aby istniała bardziej romantyczna dziewczyna.
Nie chcę pani schlebiać, ale jest pani uosobieniem przygody. Gdy patrzę na panią łowiącą ryby, pływającą po jeziorze, nie wyobrażam sobie, aby istniała bardziej romantyczna dziewczyna.
TomaszK pisze:Ja po przemyślaniu skłaniam się ku wersji bez ściągania. A w jaki sposób skrócenie czasu na odpowiedzi ma służyć poprawie atmosfery ? Przecież wtedy będzie jeszcze mniej czasu na rozmowy towarzyskie.
Na to czas sie znajduje jakoś, a tempo jest ważne. IMO of course.
TomaszK pisze:Ja po przemyślaniu skłaniam się ku wersji bez ściągania. A w jaki sposób skrócenie czasu na odpowiedzi ma służyć poprawie atmosfery ? Przecież wtedy będzie jeszcze mniej czasu na rozmowy towarzyskie.
Słusznie. Ja proponuję dać więcej czasu między publikacją wyników pytania a następnym pytaniem na rozmówki towarzyskie i inne reklamacje. Wtedy będzie i duch współzawodnictwa i atmosfera towarzyska.
Jak już napisałem zrobimy ankietę przed rozpoczęciem kolejnego konkursu.
Qrde, irycki, Ty wiesz, że ja dopiero teraz zauważyłem że pomyliłem kartki? Zamiast tej z pytaniami od Ciebie jakaś stara z notatkami mi się zaplątała.
Niestety, nie mogłam dołączyć, a żałuję, bo pytania były bardzo sympatyczne.
Może poza tym ile lat temu Gromska wyszła za mąż - to sprawiłoby mi najwięcej problemów.
I nie wiem, czy tak od razu wpadłabym na tę córkę Kodrąba - ciekawe pytanie, Czesio