Konkurs geograficzno-historyczno-samochodzikowy
- Czesio1
- Administrator

- Tytuł: Ojciec Prowadzący
- Podziękował;: 599 razy
- Otrzymał podziękowań: 308 razy
Szczelę sobie, że chodzi o "Wyspę złoczyńców" i opowieść sprzed lat:
"Niejaki Barabasz, przewoźnik przez Wisłę, został oskarżony o to, że zamiast przewieźć przez Wisłę kupca z Torunia, nazwisklem Grosik, zabił go, a także zabił małżonkę jego i córkę jego, przywłaszczył sobie pieniądze należące do kupca, o czym doniósł władzom miejskim sługa Barabasza."
"Niejaki Barabasz, przewoźnik przez Wisłę, został oskarżony o to, że zamiast przewieźć przez Wisłę kupca z Torunia, nazwisklem Grosik, zabił go, a także zabił małżonkę jego i córkę jego, przywłaszczył sobie pieniądze należące do kupca, o czym doniósł władzom miejskim sługa Barabasza."
- Babie_Lato
- Forowy Lektor
- Miejscowość: Wyk :)
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Czesio1
- Administrator

- Tytuł: Ojciec Prowadzący
- Podziękował;: 599 razy
- Otrzymał podziękowań: 308 razy
Też się nad tym zastanawiam. Jak Ty dajesz radę, naprawdę szczerze Ci współczuję Yvonne. Ale nie martw się, zabierzemy Cię na Niewidzialny Zlot i od razu poczujesz się lepiejYvonne pisze: Sama nie wiem, Czesio, jak ja mogę żyć bez niej tyle lat?![]()
No cóż, Bogota jest tak daleko od nas jak daleki jest związek miedzy UFO a pozostałymi częściami kanonuYvonne pisze: Szkoda, że Bogota tak daleko, bo chętnie bym Was zaraziła symaptią do UFO
- Yvonne
- Moderator

- Miejscowość: Bydgoszcz
- Podziękował;: 11 razy
- Otrzymał podziękowań: 273 razy
Dzięki, CzesioCzesio1 pisze:Też się nad tym zastanawiam. Jak Ty dajesz radę, naprawdę szczerze Ci współczuję Yvonne. Ale nie martw się, zabierzemy Cię na Niewidzialny Zlot i od razu poczujesz się lepiej
Wiedziałam, że na bractwie samochodzikowym można polegać
Moim zdaniem nie jest wcale daleki.Czesio1 pisze:No cóż, Bogota jest tak daleko od nas jak daleki jest związek miedzy UFO a pozostałymi częściami kanonu
Ale pogadamy o tym kiedyś przy Tomaszkowym porzeczkowym.
I przy Twoim smaluszku
- johny
- Moderator

- Miejscowość: Łódź
- Podziękował;: 383 razy
- Otrzymał podziękowań: 299 razy
Zapomniane miejsce spoczynku danych mieszkańców. Co to i gdzie to?
Łatwe ale nie mam weny...
Łatwe ale nie mam weny...
POLEXIT!
... To live is to die... - Cliff Burton
volenti non fit iniuria!
When you walk through a storm, Hold your head up high, And don`t be afraid of the dark. At the end of a storm, There`s a golden sky...
... To live is to die... - Cliff Burton
volenti non fit iniuria!
When you walk through a storm, Hold your head up high, And don`t be afraid of the dark. At the end of a storm, There`s a golden sky...