Teraz ja musże sobie takie dębowe biurko sprawić i wszystkie pamiątki z wyjazdu do szufladki włożyć....
Jeszcze raz bardzo Wam dziekuje za gościnność, serdeczność i w ogole! Pawłowi i Ani za teatr, cudowne przedstawienie zaraz po przylocie! Tomaszkowi za Zakopane, gościnność i wszystko, Czesiowi za całokształt (

), Rochowi i Babiemu_Latu za serdeczność, szkoda, ze za mało pogadaliśmy! ( do nadrobienia!) misi za wszystko,pyszna sałatkę pomidorowa i możliwość spotkania z przyszłym mistrzem. Misiu, jaki to wspaniały chłopak, jestem pod dużym wrazeniem? kurczę, ze nie udało sie z Yula poznać! Moze byłaby po Rochu i B_L druga forowa para! Czy to nie byłoby pieknie?Yvonne za coasters! beda mi przypominały, ze next time musze byc w Bydgoszczy! Zbychowcowi, ze znalazł czas na spotkanie w Tajemniczym Ogrodzie, Johnnemu i Ani za spontaniczność, wesołość i cala fontannę energii!,
Milady i Mirmolowi, ze sie wyrwali od swoich codziennych zajęć i byli w Zakopanem! Tak przyjemnie na Was patrzeć razem! Jesteście taka piękna i zgrana para. Naprawde tak. Ace, Milczącemu Wikowi, Atenais, których nie znam tak dobrze jeszcze dziekuje, ze mogłam Was poznać! Dziekuje za wszystkie prezenty, które od Was dostałam! A Wszystkim za wzruszajacy moment z podarunkiem, piekńym bursztynem i kalendarzem. Szkoda, ze jestem tak daleko....