Jak w tytule zapraszam do udziału w ankiecie jakie miejsce wybralibyście na nasz VII Forowy Zlot w 2015 roku?
Ankietę ustawiłem na 30 dni, myślę, że wystarczy?
Ostatnio zmieniony 26 sty 2015, 11:26 przez Czesio1, łącznie zmieniany 1 raz.
... To live is to die... - Cliff Burton
volenti non fit iniuria!
When you walk through a storm, Hold your head up high, And don`t be afraid of the dark. At the end of a storm, There`s a golden sky...
Czesio1 pisze:To póki co to co mi chodzi po głowie staje się powoli utopią.
Why???
volenti non fit iniuria!
When you walk through a storm, Hold your head up high, And don`t be afraid of the dark. At the end of a storm, There`s a golden sky...
Czesio1 pisze:To póki co to co mi chodzi po głowie staje się powoli utopią.
Why???
Bo Jerzwałd prowadzi a moje kosmate myśli dotyczyły Sowirogu.
Czesiu, przecież nie ważne kto głosuje tylko kto liczy głosy!
volenti non fit iniuria!
Po 1 primo, dobrze że jest wybór, znaczy jest gdzie jechać.
Po 2 primo, Bieszczady, Lesko, trochę górek itd. Bardzo dobre miejsce, lubię miejsca w których byłem.
pozostałe również. Dylemacik.
Czesio1 pisze: gdybyśmy zaoferowali dmuchany gruby materac w tym namiocie?
TomaszKu - podbijam!
volenti non fit iniuria!
Powoli dobiega końca głosowanie na miejsce naszego kolejnego zlotu. Kto jeszcze nie oddal głosu a chciałby wybrać się na spotkanie przygody zachęcam do oddania głosu. Wyniki póki co są niezwykle interesujące.
volenti non fit iniuria!
Ale poza Polską też jest kilka propozycji:
PS i Fantomas - zamki nad Loarą
PS i Niewidzialni - Frankfurt am Main (ale tu już byłam )
PS i Tajemnica Tajemnic - Praga (też byłam)
PS i człowiek z UFO - Bogota
Lubimy towarzystwo, ale nie mo?emy znie?? ludzi ca?y czas ko?o siebie. Wi?c gdzie? si? gubimy, potem wracamy i znów znikamy w diab?y.