Polskie filmy i seriale z dawnych lat
- Barabasz
- Forowy Badacz Naukowy
- Miejscowość: Antoninów
- Podziękował;: 93 razy
- Otrzymał podziękowań: 94 razy
Re: Polskie filmy i seriale z dawnych lat
Na pewno można na telewizorze jak masz w tam system android, bo tak mam u siebie i sobie zainstalowałem. Nie wiem jak na innych systemach bo różne telewizory mają różne systemy. Spróbuj wyszukać tę aplikację w swoim telewizorze.
-
- Zlotowicz
- Podziękował;: 82 razy
- Otrzymał podziękowań: 84 razy
Czy nakręcili drugi sezon Ratowników? Właśnie oglądałam i podobał mi się.
-
- Forowy Badacz Naukowy
- Podziękował;: 37 razy
- Otrzymał podziękowań: 260 razy
Dzisiaj o 13.30 "Klub Włóczykijów" na kanale PULS 2. Osoby które wyrobiły sobie negatywne oceny na podstawie trailera, będą mogły zweryfikować swoje opinie.
-
- Forowy Badacz Naukowy
- Podziękował;: 37 razy
- Otrzymał podziękowań: 260 razy
Tak, to komercyjny kanał.
Co do filmu, to na plus trzeba zaliczyć duży rozmach i szybką akcję. Co do minusów, rozumiem że to film tylko inspirowany książką, a nie ekranizacja, ale liczyłem, że na końcu naprawdę będzie jakiś skarb, chociażby inny niż wszyscy oczekiwali. U Niziurskiego były prawdziwe skarby - skrzynie Szwajsa w tajemniczym ogrodzie, dokumenty z Powstania Styczniowego w jaskini, pudło z bronią zamurowane w piwnicy starego browaru. A tu nic.
Co do filmu, to na plus trzeba zaliczyć duży rozmach i szybką akcję. Co do minusów, rozumiem że to film tylko inspirowany książką, a nie ekranizacja, ale liczyłem, że na końcu naprawdę będzie jakiś skarb, chociażby inny niż wszyscy oczekiwali. U Niziurskiego były prawdziwe skarby - skrzynie Szwajsa w tajemniczym ogrodzie, dokumenty z Powstania Styczniowego w jaskini, pudło z bronią zamurowane w piwnicy starego browaru. A tu nic.