Czesiu, koniecznie musisz obejrzeć!!! Te dwa kolejne sezony, śmiem twierdzić, że są lepsze niż pierwsze 2. Saga będzie! Terminator? Dobre określenie. Ładunek emocjonalny tych kolejnych część ma moc bomby atomowej. Nie zatrzymuj się. To jest tak jak z Samochodzikami. Zazdroszczę Ci, że jeszcze przed Tobą!Czesio1 pisze: ↑26 lut 2023, 21:55Ja na razie obejrzałem dwa pierwsze sezony. Pierwszy odcinek ciężko się oglądało, bo lektor fatalnie czytał, wręcz przeszkadzał w oglądaniu. Potem przestałem na to zwracać uwagę, albo mnie sam serial tak wciągnął albo lektora zmienili.
Przychylam się do opinii johny'ego, że to świetny serial. Trzyma w niepewności, ogląda się go jednym tchem. Super pomysł na kryminalne zagadki, ich rozwiązanie zarówno w pierwszym jak i drugim sezonie do samego końca były trudne do odgadnięcia.
Po zakończeniu drugiego sezonu mam zagwozdkę czy dalej oglądać bo jeśli dobrze się domyślam to zmianie ulegną główni bohaterowie. Bo para Saga i Martin byli świetni, choć ta pierwsza czasem była irytująca. Przypominała terminatora, maszynę bez uczuć a nie człowieka.
p.s.
A w ogóle najwspanialsza rzecz w tym filmie to auto Sagi, zielone Porsche 911 z 1977 roku!