Super plan.
Jestem bardzo ciekawa Twojej opinii o Bulwarze.
Ja byłam zachwycona

Super plan.
Wykreśl z tego zdania słowo "może i jedź koniecznie.
A dziś obchodzimy Międzynarodowy Dzień TeatruFantomas pisze: ↑27 mar 2023, 12:00 Dziś o 8:30 rozpoczęła się sprzedaż biletów na czerwcowe spektakle Opery Nova. O 8:34 już nie było "moich miejsc" na sobotni spektakl Wesołej Wdówki. Były na Barona Cyganskiego i to jest mój punkt programu na czerwiec. Wesoła Wdówka będzie w nowym sezonie operowym.
Cieszę się, że Ci się podobało, bo ja byłam tym spektaklem zachwycona.Fantomas pisze: ↑21 maja 2023, 20:50 Bulwar Zachodzącego Słońca jest fantastyczny. Realizacji i oprawa wizualna na najwyższym poziomie. Gra aktorska znakomita. Naprawdę ciężko kogoś wyróznić. Melodie wpadają w ucho. Zabawa była przednia. Gorąco polecam, każdemu, kto ma w planach odwiedzić Bydgoszcz.
Czy jesienią będzie jeszcze wystawiany Bulwar... ? Kiedy można spodziewać się nowego repertuaru na ten spektakl w Bydgoszczy o ile jeszcze będzie ?Fantomas pisze: ↑21 maja 2023, 20:50 Bulwar Zachodzącego Słońca jest fantastyczny. Realizacji i oprawa wizualna na najwyższym poziomie. Gra aktorska znakomita. Naprawdę ciężko kogoś wyróznić. Melodie wpadają w ucho. Zabawa była przednia. Gorąco polecam, każdemu, kto ma w planach odwiedzić Bydgoszcz.
Ale to nie koniec. Za dwa tygodnie Baron Cygański. Wiecie po co się wystawia Barona Cygańskiego? Po to by sprawić przyjemność widzom i aktorom.
Nie mam pojęcia.