Moje ciśnienie było wtedy niczym sinusoida.

Jasne, sprawdzę i podeślę iryckiemu. Mam nadzieję, że się nagrało.TomaszK pisze: ↑23 maja 2023, 18:33 Kiepska sprawa ale przeszukałem materiały pozlotowe i znalazłem tylko spis pytań. Księgowość prowadziła Twoja żona ale skoro pytasz o jej notatki, to znaczy że ich nie ma.
Czesiu, czy zanim wyruszysz w trasę mógłbyś zajrzeć do filmu ze zlotu, spisać i wysłać Iryckiemu drużyny i punktację ?
Podziemia Kotliny Kłodzkiej - może być. TomaszeK w końcu był odpowiedzialny za plan.
W pierwszej wersji którą przedstawiłem Czesiowi były właśnie „Podziemia Kotliny Kłodzkiej’ i do tego nawiązuje treść ikonki. Dostałem jednakowoż wytyczne by zmienić na „Dolny Śląsk”.
Fajna ikonka.irycki pisze: ↑26 maja 2023, 07:35W pierwszej wersji którą przedstawiłem Czesiowi były właśnie „Podziemia Kotliny Kłodzkiej’ i do tego nawiązuje treść ikonki. Dostałem jednakowoż wytyczne by zmienić na „Dolny Śląsk”.
Fakt faktem że „Podziemia Kotliny Kłodzkiej” to dosyć długi tekst i zajmował sporo miejsca na ikonce. Wszystkie dotychczasowe mają krótkie opisy. Ale mogę w weekend jeszcze przy tym podłubać, może coś się uda zrobić.
Ja też nie mam.
Tak, przyznaję się bez bicia, że to był mój pomysł na zmianę. Jakoś ten Dolny Śląsk utkwił mi w pamięci jako ogólne miejsce zlotowe.
Hmmm, jeśli sami sobie nie usuwaliście (a skoro pytacie to wnioskuję, że nie) to może przy konwersji bazy gdzieś uciekły. Przypomnijcie mi jak wrócę z urlopu.
Wręcz przeciwnie TomaszKu, większość jest za nazwą Podziemia Kotliny Kłodzkiej. Jak iryckiemu uda się podmienić nazwę to zaktualizujemy ikonkę.