Mysikrólik pisze:Czesio1 napisał/a:
Proszę bardzo:
Plan XV Zlotu Fantomasowego Dolina Loary 2018
A nie, to mi kompletnie nie pasuje ten plan. Nie jadę.
I co teraz?
Kto będzie nas żywił?

:shock:TomaszK pisze:Narobiłem smaku na te katakumby, ale dzisiaj na ich stronie zobaczyłem, że trzeba sobie rezerwować termin 8 tygodni wcześniej. http://www.catacombes.paris.fr/

Dlatego wcześniej pytałem czy to te katakumby ale nikt mi nie odpowiedział. Tam jest ograniczenie do 200 osób jednocześnie i informacja, że w okresie wakacyjnym czeka się ok półtorej godziny na wejście. Więc bym sugerował kupienie biletów już, na konkretną godzinę.Yvonne pisze:Po prostu będziecie musieli stać w kolejce po bilety.

Przepraszam, nie zauważyłam tego pytania.PawelK pisze:Dlatego wcześniej pytałem czy to te katakumby ale nikt mi nie odpowiedział.
To może być trudne, bo nie wiadomo, o której skończymy obiad.PawelK pisze:Więc bym sugerował kupienie biletów już, na konkretną godzinę.

+ 230 za nocleg?Yvonne pisze:Wyliczyłam, że około 200 Euro na osobę dorosłą.To mi jeszcze powiedzcie, ile tych euro trzeba wziąć (nie licząc prywatnych zakupów).

Słuchaj zlot zlotem a mecz Widzewa to dla mnie prawie jak niedzielna msza.Yvonne pisze:Nie wiem. Nie pytałam.johny pisze:Nie ma wi-fi, tak?
Myślałam, że żartujecie

Tak.Yvonne napisał/a:
Cytat:
To mi jeszcze powiedzcie, ile tych euro trzeba wziąć (nie licząc prywatnych zakupów).
Wyliczyłam, że około 200 Euro na osobę dorosłą.
+ 230 za nocleg?

Ja nie wiem.Yvonne pisze:Każdy wie ile ma do dopłaty za noclegi, jak sądzę?

Jest osobny wątek, Tomaszku, założony przez Czesia, z wszystkimi rozliczeniami.TomaszK pisze:Może by zrobić osobny temat, na którym będą wszystkie szczegóły techniczne zlotu - w tym bieżący plan (bo ten jak widzę jest wstępny), koszty i co trzeba zabrać. Szukanie tych wszystkich informacji na czterdziestu stronach bieżącego tematu jest dość trudne.
świetne! Bardzo mnie rozbawiłeśTomaszK pisze:Jak kiedyś pokazywałem studentom nasz zbiór, to któryś powiedział "O, kajdanki bez futerka"

Znak czasu.Jak kiedyś pokazywałem studentom nasz zbiór, to któryś powiedział "O, kajdanki bez futerka"

Oj TomaszKu, TomaszKu, już takie tematy są założone od dawna:TomaszK pisze: Może by zrobić osobny temat, na którym będą wszystkie szczegóły techniczne zlotu - w tym bieżący plan (bo ten jak widzę jest wstępny), koszty i co trzeba zabrać. Szukanie tych wszystkich informacji na czterdziestu stronach bieżącego tematu jest dość trudne.

Czy Wy wszyscy poważnie nie macie netu w roamingu w abonamencie? Ja myślałem, że tylko ja mam plastikową Nokię bez InternetuBrunhilda pisze:A jak można kupić internet? Na lotnisku?

Ja mam chyba coś około 2 GB internetu w roamingu.PawelK pisze:Czy Wy wszyscy poważnie nie macie netu w roamingu w abonamencie? Ja myślałem, że tylko ja mam plastikową Nokię bez InternetuBrunhilda pisze:A jak można kupić internet? Na lotnisku?
Obrazek
a i tak mam Internet mobilny wykupiony i w abonamencie mam 3,5 GB miesięcznie roamingu.