Czyzbys kolekcjonowal kesze?złoczyńca pisze:z pewnościąCzesio1 pisze: Mam nadzieję, że dołączysz do nas na kolejny lubelski zlot, który mam nadzieję uda się w tym roku zorganizować.nie ominę takiej okazji
a w ogóle to żałuje tego Bychawskiego zlotu... ;-(
VI Forowy Zlot Złoczyńcowy Brześć Kujawski i okolice
- johny
- Moderator

- Miejscowość: Łódź
- Podziękował;: 383 razy
- Otrzymał podziękowań: 299 razy
Słuchajcie, po długich trudach i znojach udało się nam (w właściwie Czesiowi) znaleźć sensowną lokalizację. Zajazd na starej trasie między Ciechocinkiem a Toruniem. Bardzo blisko wszędzie. Link poniżej:
http://zajazdlesny.org/pages/o-nas.html
Na sam Ciechocinek nie ma co liczyć - sprawdziliśmy kilkanaście lokalizacji - nie ma szans.
W związku z powyższym prosimy bardzo o konkretne deklaracje co do uczestnictwa w zlocie. Musimy dopiąć wszystko i ostatecznie zarezerwować lokum.
Na sam Ciechocinek nie ma co liczyć - sprawdziliśmy kilkanaście lokalizacji - nie ma szans.
W związku z powyższym prosimy bardzo o konkretne deklaracje co do uczestnictwa w zlocie. Musimy dopiąć wszystko i ostatecznie zarezerwować lokum.
POLEXIT!
... To live is to die... - Cliff Burton
volenti non fit iniuria!
When you walk through a storm, Hold your head up high, And don`t be afraid of the dark. At the end of a storm, There`s a golden sky...
volenti non fit iniuria!
When you walk through a storm, Hold your head up high, And don`t be afraid of the dark. At the end of a storm, There`s a golden sky...
- Czesio1
- Administrator

- Tytuł: Ojciec Prowadzący
- Podziękował;: 599 razy
- Otrzymał podziękowań: 308 razy
Ja dodam jeszcze, że dostępne są pokoje 2-osobowe w cenie 100 zł. za pokój. Jest możliwość zamówienia wyżywienia, np. śniadania albo w cenie pokoju albo w formie stołu szwedzkiego. Podejrzewam, że obiady to pewnie gdzieś w terenie będziemy spożywać, ale śniadania są wskazane.johny pisze:Słuchajcie, po długich trudach i znojach udało się nam (w właściwie Czesiowi) znaleźć sensowną lokalizację. Zajazd na starej trasie między Ciechocinkiem a Toruniem. Bardzo blisko wszędzie. Link poniżej:
Jest na miejscu możliwość rozpalenia ogniska, kierownik hotelu z którym rozmawiałem powiedział, że drzewo na ognisko jest, sam chętnie do nas dołączy.
Wstępnie zarezerwowałem 15 miejsc, jeśli będzie nas więcej to dobrze by było określić się najpóźniej do 22 kwietnia.
- Czesio1
- Administrator

Nie ma co się bać grania bo to przecież tylko zabawa. Nie będzie na to ciśnienia. Po prostu chodzi tylko o odegranie kilku krótkich scen znanych nam z książki. Ja postaram się z tego potem skleić film, oczywiście razem z samego zlotu, który mam nadzieję, że się odbędzie bo jak na razie na apel johny'ego nikt nie odpowiedział.
- johny
- Moderator

- Podziękował;: 383 razy
- Otrzymał podziękowań: 299 razy
misiu, jak bedę jechał tylko z Mateuszem to miejsce masz. Ale bardziej prawdopodobne, że we 4 przyjedziemy.misia pisze:Ja wstępnie na jakiś pokoik z tolerancyjnym dziewczęciem się zapisuję, tak jak wcześniej pisałam, będę na 95%. Nie wiem od kiedy, ale dostosuję się do jakiegoś transportu z miasta Łodzi*, w ostateczności są PKSy.
* poszukuję miejsca w jakimś samochodzie
POLEXIT!
volenti non fit iniuria!
volenti non fit iniuria!
- Czesio1
- Administrator

Na dziś mamy zatem następującą listę osób deklarujących przyjazd do Antoninowa na zlot:
1) TomaszK - 2 osoby
2) zbychowiec - 1 osoba
3) johny - 4 osoby
4) Czesio1 - 1 osoba
5) misia - 1 osoba
6) Yvonne - 3 osoby
Myślę, że Teresa (tj. panna Monika) też dotrze, tylko nie wiem w jakiej liczbie osób. Kto jeszcze?
1) TomaszK - 2 osoby
2) zbychowiec - 1 osoba
3) johny - 4 osoby
4) Czesio1 - 1 osoba
5) misia - 1 osoba
6) Yvonne - 3 osoby
Myślę, że Teresa (tj. panna Monika) też dotrze, tylko nie wiem w jakiej liczbie osób. Kto jeszcze?
- GrzegorzCh
- Forowy Lektor
- Miejscowość: Wrocław / Pęgów
- Podziękował;: 1 raz
- Otrzymał podziękowań: 2 razy
- panna Monika
- Zlotowicz

- Podziękował;: 93 razy
- Otrzymał podziękowań: 87 razy