POLEXIT!
... To live is to die... - Cliff Burton
volenti non fit iniuria!
When you walk through a storm, Hold your head up high, And don`t be afraid of the dark. At the end of a storm, There`s a golden sky...
No i git! Bawcie się, mój duch gdzieś tam nad Koscielskiem buszuje!Pozdro!
POLEXIT!
volenti non fit iniuria!
When you walk through a storm, Hold your head up high, And don`t be afraid of the dark. At the end of a storm, There`s a golden sky...
Dobra, ponieważ nie dostałem odpowiedzi na temat rozkładu jazdy to tylko informacyjnie: w pt ok 10 startujemy na Kondratowa a pozniej na obiad u Ryśka.
Jeśli już się ogarniecie i będziecie zamierzali robić coś oprócz kominka i plotek, to będę wdzięczny za info.
Dzisiaj i wczoraj gatki na luzie. Po śniadaniu damy znać, napewno musimy się gdzieś spotkać. śniadanie o 9.00. Jeśli ktoś chce, niech pada.
Nadmienię, że klimat samochodzikowy był i nas nie opuszcza . Jeśli kogoś nie ma , niech żałuje. Nawet nie ma czasu na robienie zdjęć.
Ostatnio zmieniony 06 sty 2017, 01:18 przez VdL, łącznie zmieniany 1 raz.
Ja poproszę o zbiorówkę z podpisami, bo jak na razie to ze trzy twarze kojarzę na zdjęciach.
Nie chcę pani schlebiać, ale jest pani uosobieniem przygody. Gdy patrzę na panią łowiącą ryby, pływającą po jeziorze, nie wyobrażam sobie, aby istniała bardziej romantyczna dziewczyna.
oldmalarz pisze:...szkoda że mie tam niema ...
bawcie sie dobrze i "wypijcie co zostało..."
Mam takie samo uczucie!
POLEXIT!
volenti non fit iniuria!
POLEXIT!
volenti non fit iniuria!
Ostatnio zmieniony 01 sty 1970, 01:00 przez johny, łącznie zmieniany 1 raz.
POLEXIT!
volenti non fit iniuria!
Widzę, że atmosfera gorąca. Prawie wszyscy w krótkich koszulkach...
Ostatnio zmieniony 06 sty 2017, 18:40 przez irycki, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie chcę pani schlebiać, ale jest pani uosobieniem przygody. Gdy patrzę na panią łowiącą ryby, pływającą po jeziorze, nie wyobrażam sobie, aby istniała bardziej romantyczna dziewczyna.
Pozdrawiam wszystkich forowiczów , ten 1% to miałam być ja, ale nieszcześliwy zbieg okoliczności sprawił, że nie mogłam dojechać. Bawcie się dobrze, następnym razem już na pewno jestem z Wami
Ps. johny, teraz Księżyc to nie rogalik, ale druga kwadra [chyba ]
Ostatnio zmieniony 08 sty 2017, 22:08 przez misia, łącznie zmieniany 1 raz.
"Prawda leży pośrodku - może dlatego wszystkim zawadza" - Arystoteles