VII Forowy Zlot w Kościelisku 2015
-
Brunhilda
- Zlotowicz

- Podziękował;: 108 razy
- Otrzymał podziękowań: 142 razy
No dzięki, dzieki. Wyładowała i wcale nie to zimno jest przerażajace tylko milion Mongolow przed nami w kolejce! Mamy zły paszport. Nie z Unii. A tu tylko 3 budki, które wpuszczają innych. :shock: :shock: / :shock: normalnie trzy. Stoję juz chyba godzinę. Mój brat czeka z czyms do ubrania. Rzeczywiście zimno kurczę. Juz zapomniałam. Ale zimno, jezeli nie wiecie na szczególny zapach i wlasnie sobie przypomniałam!
- johny
- Moderator

- Miejscowość: Łódź
- Podziękował;: 383 razy
- Otrzymał podziękowań: 299 razy
Pal licho Mongołów, ważne że jesteś! 
p.s.
Dlatego własnie mój brat jest cały czas w Łeczycy zameldowany i jak z juesej przylatuje to ma luzik. Dowodzik, rączka i jesteśmy w Ojczyźnie!
p.s.
Dlatego własnie mój brat jest cały czas w Łeczycy zameldowany i jak z juesej przylatuje to ma luzik. Dowodzik, rączka i jesteśmy w Ojczyźnie!
Ostatnio zmieniony 12 sty 2015, 12:17 przez johny, łącznie zmieniany 1 raz.
POLEXIT!
... To live is to die... - Cliff Burton
volenti non fit iniuria!
When you walk through a storm, Hold your head up high, And don`t be afraid of the dark. At the end of a storm, There`s a golden sky...
volenti non fit iniuria!
When you walk through a storm, Hold your head up high, And don`t be afraid of the dark. At the end of a storm, There`s a golden sky...
- johny
- Moderator

- Miejscowość: Łódź
- Podziękował;: 383 razy
- Otrzymał podziękowań: 299 razy
https://www.youtube.com/watch?v=VWG4-4Y6Z60Brunhilda pisze:Szczęście, ze nie nad Donieckiem leciałyśmy. Prowadziłyśmy obserwacje chmur. W razie co, czy nie leci jakiś missile.
Ostatnio zmieniony 01 sty 1970, 01:00 przez johny, łącznie zmieniany 1 raz.
POLEXIT!
volenti non fit iniuria!
volenti non fit iniuria!
- Czesio1
- Administrator

- Tytuł: Ojciec Prowadzący
- Podziękował;: 599 razy
- Otrzymał podziękowań: 308 razy
Z uwagi na to, że będzie nas całkiem zacna grupa na zlocie w Kościelisku, po konsultacji z TomaszKiem, chciałbym ogłosić że w dniach 23-25.01.2015r. odbędzie się:TomaszK pisze:Jak na razie przyjazd potwierdzili:
PawelK z Anką, przyjazd w piątek przed południem
Babie Lato z Rochem, przyjazd w piątek przed południem
Yvonne z trzema osobami towarzyszącymi, przyjazd w piątek po południu
Konfiturek, przyjazd w piątek, być może także Gienek
Johny z Anką, przyjazd w piątek około południa
Czesio z Agnieszką, przyjazd w piątek po południu
Athenais, przyjazd w sobotę przed południem
No i oczywiście Brunhilda z córką oraz ja z Beatą, przyjazd w piątek przed południem
Ponadto wcześniej zapowiadali się Zbychowiec, Nietajenko, Milady z Mirmiłem, Misia, van de loro, Nil77 - czekamy na potwierdzenie.
VII FOROWY ZLOT ZIMOWY KOśCIELISKO 2015!!
Mówiąc krótko, nasz styczniowy zlot będzie oficjalnym forowym zlotem, który otrzymuje kolejny numerek czyli VII!!!
-
Brunhilda
- Zlotowicz

Dziękujemy! Za powitanie, za słowa wsparcia w sprawie Mongołów i w ogóle. Cieszę sie, ze jesteśmy juz. Troche wykończone. Zamówiliśmy czajnik bo w pokoju nie ma, zrobimy herbateke, założymy jakies stosowniejsza odzieńie i idziemy na miasto! Mój brat powiedział, ze generalnie to jesteśmy w centrum. Nie znam dobrze Warszawy wiec idę to sprawdzić. Hotel boski! W stylu, pełna secesja a winda no po prostu Classic! Musze sie tylko dowiedzieć gdzie Piłsudski przemawiał! Secesyjne posążki i w ogóle. I niespodzianka. Mamy upgrade. Coś do mńie pisali w tej sprawie ale nie miałam czasu sprawdzić o co chodzi a tu sie okazuje, ze jakies dobre duchy nad nami rozpostarły skrzydła i załatwiły pokój super! Dzieki. Bardzo dziekuje!
Ciekawostka, ze nie ma WiFi. Tj jest ale extra. Tj juz mamy bo przeciez bez internetu jesteśmy jak bez rąk i bez nóg zupełnie. O! Czajnik przynieśli wlasnie. Robię herbatkę i idziemy! Ojej jak sie cieszę! Nawet nie ma sniegu, troche zimnawo ale moze nie bedzie złe. Zmienię zaraz buty na kowbojskie i super!
Ciekawostka, ze nie ma WiFi. Tj jest ale extra. Tj juz mamy bo przeciez bez internetu jesteśmy jak bez rąk i bez nóg zupełnie. O! Czajnik przynieśli wlasnie. Robię herbatkę i idziemy! Ojej jak sie cieszę! Nawet nie ma sniegu, troche zimnawo ale moze nie bedzie złe. Zmienię zaraz buty na kowbojskie i super!
-
Brunhilda
- Zlotowicz

Wielki Boże! Teraz dopiero zauważyłam! Bo sieknieta jestem troche! Jakas kochana osoba, nie wiem kto, słowo daje! Zostawiła miły liścik z życzeniami miłego pobytu i PS i Templariusze! Dziekuje, dziekuje! Jak sie ucieszyłam! BARDZO! BARDZO! No i najważniejsze! Nie wiem kto ale NASI tu sa!
samochodzikowcy! Z dedykacja. I jaka! Naprawde dziekuje!
Ostatnio zmieniony 12 sty 2015, 14:14 przez Brunhilda, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Brunhilda
- Zlotowicz

A jaki tu sufit wysoki! WOW! Nie moge sie napatrzeć! Super! Lampy w stylu Art Deco! No! Nie wszystkie ale niektóre! Piękna tapeta wsecesyjne wzorki. Mamy nawet adapter zeby charge nasze ręce i nogi czyli telefony iPady itp. Dziecko szczęśliwe. Podstawa zapewniona. Tj internet i charger. Reszta nieważna.
- Nemsta
- Forowy Badacz Naukowy

- Tytuł: Łajza archeologiczna
- Miejscowość: Wyk
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
Ciepło jest, cały dzień przy otwartym oknie siedzę i nie jestem zbytnio ubrany, zatem ciepło.
Zima. Tak czysto naukowo, to właśnie mamy najkrótsze dni w roku, właśnie teraz.
Po 7 świta i po 15 zachodzi.
Witamy w Polsce.
Żurek dobry na kaca
Zjadłem barszcz ukraiński właśnie, zrobiłem obiad dla Babiego_Lata i czekam na nią.
Cieszę się, że już jesteś. Jakoś tak bliżej, mimo wszystko
Zima. Tak czysto naukowo, to właśnie mamy najkrótsze dni w roku, właśnie teraz.
Po 7 świta i po 15 zachodzi.
Witamy w Polsce.
Żurek dobry na kaca
Zjadłem barszcz ukraiński właśnie, zrobiłem obiad dla Babiego_Lata i czekam na nią.
Cieszę się, że już jesteś. Jakoś tak bliżej, mimo wszystko
- Czesio1
- Administrator

- Tytuł: Ojciec Prowadzący
- Podziękował;: 599 razy
- Otrzymał podziękowań: 308 razy
Bruniu, jak na porę zimową to u nas jest gorąco wręcz! Godzinkę temu wehikuł pokazał mi 2 stopnie na plusie.Brunhilda pisze:Ogrzewamy sie w restauracji. Yula twierdzi, ze to niemożliwe żeby tak zimno było. O ze chyba nie ma nosa juz. Zjada żurek i lepiej juz. A ja koleiny litewskie! Pycha! Wystrój boski. Czekamy na dalsza cześć uczty.
- misia
- Zlotowicz

- Miejscowość: miasto Łódź
- Podziękował;: 2 razy
- Otrzymał podziękowań: 8 razy
Ja, jeżeli przyjadę to z Milesią i Mirmiłem. Odnośnie siebie potwierdzę w przyszłym tygodniu.TomaszK pisze:Jak na razie przyjazd potwierdzili:
PawelK z Anką, przyjazd w piątek przed południem
Babie Lato z Rochem, przyjazd w piątek przed południem
Yvonne z trzema osobami towarzyszącymi, przyjazd w piątek po południu
Konfiturek, przyjazd w piątek, być może także Gienek
Johny z Anką, przyjazd w piątek około południa
Czesio z Agnieszką, przyjazd w piątek po południu
Athenais, przyjazd w sobotę przed południem
No i oczywiście Brunhilda z córką oraz ja z Beatą, przyjazd w piątek przed południem
Ponadto wcześniej zapowiadali się Zbychowiec, Nietajenko, Milady z Mirmiłem, Misia, van de loro, Nil77 - czekamy na potwierdzenie.
WITAJ BRUNHILDO NA POLSKIEJ ZIEMI !!!!!
-
Nietajenko
- Forowy Badacz Naukowy

- Tytuł: Użytkownik chwilowo nieaktywny
- Miejscowość: Olsztyn
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
Nietajenko się na zlocie niestety nie pojawi, a to z racji opieki nad małżonką pozostającą w zaawansowanym stanie błogosławionym. Miłej zabawy i do zobaczenia gdzieś bliżej. 
Refert non fatigo et consolatoria calceamenta...
Harpagan http://www.harpagan.pl/rajd/
Harpagan http://www.harpagan.pl/rajd/