Zlot na Suwalszczyźnie - Kortumowo 2
- irycki
- Zlotowicz

- Tytuł: Pan Motocyklik
- Miejscowość: Legionowo
- Podziękował;: 169 razy
- Otrzymał podziękowań: 201 razy
Niestety, raczej będzie tak jak w Rozajnach, a nie tak jak rok temu w majówkę...
Ale i tak będzie fajnie
Pytanie organizacyjne: O KTÓREJ jest obiad w Jelonkach. My raczej dotrzemy bezpośrednio.
Ale i tak będzie fajnie
Pytanie organizacyjne: O KTÓREJ jest obiad w Jelonkach. My raczej dotrzemy bezpośrednio.
Ostatnio zmieniony 23 kwie 2019, 19:33 przez irycki, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie chcę pani schlebiać, ale jest pani uosobieniem przygody. Gdy patrzę na panią łowiącą ryby, pływającą po jeziorze, nie wyobrażam sobie, aby istniała bardziej romantyczna dziewczyna.
Moje fotoszopki (aktualiz. 20.06.2024)
.
- johny
- Moderator

- Miejscowość: Łódź
- Podziękował;: 383 razy
- Otrzymał podziękowań: 299 razy
irycki pisze:Niestety, raczej będzie tak jak w Rozajnach, a nie tak jak rok temu w majówkę...
Ale i tak będzie fajnie
I to lubię!TomaszL pisze:W Rozajnach, o ile dobrze pamiętam, było +7 a temp. odczuwalna przy tym wietrze jeszcze niższa. A było extra. Jak będzie +13 bez wiatru to mamy super pogodę.
POLEXIT!
... To live is to die... - Cliff Burton
volenti non fit iniuria!
When you walk through a storm, Hold your head up high, And don`t be afraid of the dark. At the end of a storm, There`s a golden sky...
... To live is to die... - Cliff Burton
volenti non fit iniuria!
When you walk through a storm, Hold your head up high, And don`t be afraid of the dark. At the end of a storm, There`s a golden sky...
- TomaszL
- Forowy Badacz Naukowy

- Miejscowość: wielkopolskie
- Podziękował;: 789 razy
- Otrzymał podziękowań: 258 razy
Ja też wyjeżdżam we wtorek, ale przewiduję dojazd na około 19 (po drodze chcę zahaczyć o Tykocin)
Ostatnio zmieniony 23 kwie 2019, 21:23 przez TomaszL, łącznie zmieniany 1 raz.
- Czesio1
- Administrator

- Tytuł: Ojciec Prowadzący
- Podziękował;: 599 razy
- Otrzymał podziękowań: 308 razy
Ok, dopisuję.PiTT pisze:Jakoś źle doczytałem. Rosół byśmy poprosili 😉Czesio1 pisze:Mam nadzieję, że dobrze rozszyfrowałem, że chodzi o półmisek regionalny i schab pieczony i oba dania bez rosołu?PiTT pisze:W sprawie obiadów poprosimy z Psychologiem tak:
Pod Jelonkiem: zestawy 1 i 3 + jeden kompot
-
Vasco
- Zlotowicz

- Podziękował;: 2 razy
- Otrzymał podziękowań: 49 razy
Przepraszam za późne deklarację, ale jeszcze dziś pod wieczór nie wiedziałem, czy ostatecznie dotrzemy. Olbrzymi deficyt czasu (zaległości w pracy, Pyrkon, bierzmowanie młodszego) a i okazało się, że nie jest tak łatwo napisać pracę dyplomową w same tylko święta... Mam nadzieję, że zlot nie wyjdzie mi bokiem 
Obiady:
1 maja - nie wiem o której dotrzemy (raczej wczesnym popołudniem), będziemy się martwić na miejscu.
4 maja: zestawy I + IV
Spływ chętnie. Nocleg też, jeśli są jeszcze miejsca.
Rejs - tak, podporządkujemy się woli większości.
Jeśli się na coś spóźniliśmy, to trudno
Jeżeli komuś coś trzeba już wpłacić, to proszę na priva nr konta i ile - można też napisać za co
Wielkie przeprosiny dla Czesia, że musiał mnie tak poganiać smsami!
Obiady:
1 maja - nie wiem o której dotrzemy (raczej wczesnym popołudniem), będziemy się martwić na miejscu.
Jeśli się na coś spóźniliśmy, to trudno
Jeżeli komuś coś trzeba już wpłacić, to proszę na priva nr konta i ile - można też napisać za co
- Czesio1
- Administrator

Dzięki Vasco.Vasco pisze:Przepraszam za późne deklarację, ale jeszcze dziś pod wieczór nie wiedziałem, czy ostatecznie dotrzemy. Olbrzymi deficyt czasu (zaległości w pracy, Pyrkon, bierzmowanie młodszego) a i okazało się, że nie jest tak łatwo napisać pracę dyplomową w same tylko święta... Mam nadzieję, że zlot nie wyjdzie mi bokiem
Obiady:
Jeśli się na coś spóźniliśmy, to trudno![]()
Mam już komplet zamówień jutro będę negocjowal w Albatrosie.
- Czesio1
- Administrator

Uwaga! Uwaga! Pilna sprawa do wszystkich stołujących się w Albatrosie 4 maja!!
Negocjacje w pewnym sensie się udały w sprawie obiadów. Drugie dania możemy zostawić te które każdy wybrał. Prośba tylko od Pani z restauracji żebyśmy skupili się na jednej konkretnej zupie i jednym konkretnym deserze.
Proponuję, żebyśmy wybrali zupę i deser z najpopularniejszego zestawu numer I czyli rosół domowy i szarlotkę. Co Wy na to?
Negocjacje w pewnym sensie się udały w sprawie obiadów. Drugie dania możemy zostawić te które każdy wybrał. Prośba tylko od Pani z restauracji żebyśmy skupili się na jednej konkretnej zupie i jednym konkretnym deserze.
Proponuję, żebyśmy wybrali zupę i deser z najpopularniejszego zestawu numer I czyli rosół domowy i szarlotkę. Co Wy na to?
- Mysikrólik
- Zlotowicz

- Tytuł: harcerz
- Podziękował;: 42 razy
- Otrzymał podziękowań: 176 razy
- Mysikrólik
- Zlotowicz

- Tytuł: harcerz
- Podziękował;: 42 razy
- Otrzymał podziękowań: 176 razy