Słuchajcie i trzymajcie kciuki!
Nie mam możliwości słuchania, bo przebywam na wakacjach i akurat dzisiaj płyniemy do królestwa Odyseusza, ale chętnie przeczytam potem jakąś relację.
"MiejscownikMapa rekomendacji od Społeczności Radia 357Poleć innym niezwykłe miejsca i przeżycia.
Oj długo by wymieniać wszak aż 57 głosów można oddać. Kilka kawałków Metalliki, AC DC, Blacj Sabbath, Queen, Pink Floyd, ponadto coś z A-ha, Aerosmith, Blackfield, Depeche Mode, Radiohead, no i oczywiście Archive.
Też mnie to denerwuje. Mają już tylu patronów że powinni sobie darować jakiekolwiek wstawki reklamowe.
Ale nad czym się tu zastanawiasz johny? To po prostu świetny utwór.
Panie Czesiu, nadal nie rozumiem fenomenu. 90% piosenek jest ciekawszych od Again,które po prostu wieje nudą. Ale to moja opinia. Zresztą ten zespół jest chyba zespołem jednego kawałka.
Bardzo ale to bardzo się mylisz. Widać nie słuchałeś audycji Kaczkowskiego w starej Trójce.
Nie tylko Twoja. Moja również. To chyba najbardziej nudny utwór, jaki słyszałam.
To prawda, mogą wygrywać utwory wcale nie najlepsze wg słuchaczy a najbardziej popularne wśród tych co lubią. Takie Bohemian... mogło być na 50 miejscu wyboru każdego kto na niego zagłosował, ale z uwagi, że miało go w swoim zestawie najwięcej ludzi to wygrał.johny pisze: ↑02 sty 2023, 09:44Pewna formuła się wyczerpała moim zdaniem. Jak się nic nie zmieni to co toku będzie kalka wyników. Dla mnie to frajda żadna wiedzieć, że ok 13 będzie MoP a ok 21DS i Queen. A może ciekawe by było dawać piosenkom punkty? 57 pkt dla najlepszej, 1 dla najsłabszej? Tak trzeba by się zastanowić parę razy nad wyborem, a nie klikać standardowo co rok w te same nuty.
Pamiętasz, jaki Pisałaś że lubisz w filmach dłuższe sceny, które robią klimat w filmach. Tu jest to samo tylko w utworze muzycznym. To nie jest krótki utwór radiowy, piosenka do tańca, czy do pracy w ogrodzie. To utwór który wprowadza słuchacza w trans, w którym się odpływa, cieszy każdą nutą pięknego utworu tak ja to odczuwam i jak się okazuje ogromna ilość słuchaczy radia 3 i 357. Ten utwór trwa 16 minut ale na koncercie słyszałem jeszcze dłuższa wersję ponad 20 minutową i też była wyśmienita. Dla mnie to co piękne może trwać bez końca. Co ciekawe moja druga połówka też uwielbia ten utwór.