Muzyka naszych marzeń i snów
- johny
- Moderator

- Miejscowość: Łódź
- Podziękował;: 413 razy
- Otrzymał podziękowań: 319 razy
Numer, który znalazł się w zestawieniu ostatniej audycji Tomka Beksińskiego. Facet miał rzeczywiście bardzo szerokie horyzonty muzyczne.
Przy okazji ta audycja zainspirowała mnie do sięgnięcia po płyty Maiden z czasów bez Bruce"a. Na przekór wszelkim malkontentom twierdzę, że The X Factor i Vitual XI to kawał świetnej muzyki
Przy okazji ta audycja zainspirowała mnie do sięgnięcia po płyty Maiden z czasów bez Bruce"a. Na przekór wszelkim malkontentom twierdzę, że The X Factor i Vitual XI to kawał świetnej muzyki
- johny
- Moderator

- Miejscowość: Łódź
- Podziękował;: 413 razy
- Otrzymał podziękowań: 319 razy
Tak jak z Samochodzikiem wszystko zaczęło się od Wyspy Złoczyńców, tak z METALLIK¡ wszystko zaczęło sie od tej absolutnie genialnej płyty. Kill'em All swoją szczerością, młodzieńczą energią porwało mnie do reszty. METALLICA to absolutni bogowie nie tylko heavy metalu ale muzyki w ogólności.
To jeden z najbardziej energetycznych kawałków z ich debiutu.
To jeden z najbardziej energetycznych kawałków z ich debiutu.
- Yvonne
- Moderator

- Miejscowość: Bydgoszcz
- Podziękował;: 14 razy
- Otrzymał podziękowań: 303 razy
zbychowiec pisze:Właśnie wymyśliliśmy forową stację radiową
Ale my pomysłowi jesteśmy.
Ostatnio zmieniony 01 sty 1970, 01:00 przez Yvonne, łącznie zmieniany 1 raz.
- VdL
- Zlotowicz

- Miejscowość: dokąd
- Podziękował;: 151 razy
- Otrzymał podziękowań: 126 razy
Dzisiaj przesłuchuje historycznie, poniekąd na pewno pod wpływem wizyty w TRÓJCE.
Tak po za tym, ma tę płytę. Słucham jej tylko w domu, w aucie mam zakaz.
a moda zabójcza
. Jak się cieszę , że mnie wtedy nie było (chyba) na mnie stać. 
Tak po za tym, ma tę płytę. Słucham jej tylko w domu, w aucie mam zakaz.
a moda zabójcza
Ostatnio zmieniony 01 sty 1970, 01:00 przez VdL, łącznie zmieniany 2 razy.
No proszę Cię, Czesiek. Miłość, to coś, co w telewizji pokazują. Po prostu dawno nie słyszałem takich piosenek, chyba naprawdę ostatnio w dzieciństwie i zadziałała pamięć komórkowa. Ale to bardzo przyjemne uczucie usłyszeć coś po ok. 40-stu latach.Czesio1 pisze:A ja już zacząłem podejrzewać, że dopada Cię strzała AmoraVon Dobeneck pisze:Wstawię jeszcze jedną rzewną piosenkę, ponieważ przed chwilą skończyłem oglądać Obecność 2 i właśnie te dwie piosenki leciały w tym filmie. Przypomniało mi się chyba dzieciństwo.![]()