Łazi za mną ten kawałek.
Muzyka naszych marzeń i snów
- irycki
- Zlotowicz

- Tytuł: Pan Motocyklik
- Miejscowość: Legionowo
- Podziękował;: 223 razy
- Otrzymał podziękowań: 223 razy
Nie wiem dlaczego, ale zawsze w okolicach świąt wracam myślą i pamięcią do muzyki mojej młodości, do pierwszych wzruszeń, pierwszych uniesień, do płyt wystanych w gigantycznych kolejkach i potem odtwarzanych na okrągło w ciemnym pokoju, oświetlanym tylko żarzącą się na zielono skalą wzmacniacza, do prywatek, na których w dusznych mieszkaniach bujaliśmy się do melodii z tych płyt, do "dyskusji po świt" - słowem, wracam do polskiej supergrupy Perfect i jej utworów.
Czym byłaby moja epoka bez Perfectu? Kim ja bym był bez Perfectu?

Nie chcę pani schlebiać, ale jest pani uosobieniem przygody. Gdy patrzę na panią łowiącą ryby, pływającą po jeziorze, nie wyobrażam sobie, aby istniała bardziej romantyczna dziewczyna.
Moje fotoszopki
.
- johny
- Moderator

- Miejscowość: Łódź
- Podziękował;: 413 razy
- Otrzymał podziękowań: 319 razy
Tak to był prawdziwy Perfect!irycki pisze:Nie wiem dlaczego, ale zawsze w okolicach świąt wracam myślą i pamięcią do muzyki mojej młodości, do pierwszych wzruszeń, pierwszych uniesień, do płyt wystanych w gigantycznych kolejkach i potem odtwarzanych na okrągło w ciemnym pokoju, oświetlanym tylko żarzącą się na zielono skalą wzmacniacza, do prywatek, na których w dusznych mieszkaniach bujaliśmy się do melodii z tych płyt, do "dyskusji po świt" - słowem, wracam do polskiej supergrupy Perfect i jej utworów.
- irycki
- Zlotowicz

- Tytuł: Pan Motocyklik
- Miejscowość: Legionowo
- Podziękował;: 223 razy
- Otrzymał podziękowań: 223 razy
święta po irlandzku:

Nie chcę pani schlebiać, ale jest pani uosobieniem przygody. Gdy patrzę na panią łowiącą ryby, pływającą po jeziorze, nie wyobrażam sobie, aby istniała bardziej romantyczna dziewczyna.
Moje fotoszopki
.
- Nemsta
- Forowy Badacz Naukowy

- Tytuł: Łajza archeologiczna
- Miejscowość: Wyk
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
Wracam sobie do tego nowego numeru rosyjskiego zespołu Słot z Darią Nookie. Jest już od miesiąca oficjalny klip, kto chce to sobie znajdzie, ale w tej wersji pasuje mi jeszcze bardziej. Chodzą słuchy o koncertach w PL
No podoba mi się baaaardzo ta muza, co na to poradzę
I coś co już zaliczyłem koncertowo po znajomościach rodzinnych. świetna polska kapela powraca i to z bardzo różnorodną muzą. No a tą muzę i całą twórczość to już kocham!
i jakże "inny" nowy kawałek
To co pokazali koncertowo - sztuka i ja to kupuję. Daniel, mózg muzyczny i tekstowy kapeli nie próżnował przez te lata ciszy.
No podoba mi się baaaardzo ta muza, co na to poradzę
I coś co już zaliczyłem koncertowo po znajomościach rodzinnych. świetna polska kapela powraca i to z bardzo różnorodną muzą. No a tą muzę i całą twórczość to już kocham!
i jakże "inny" nowy kawałek
To co pokazali koncertowo - sztuka i ja to kupuję. Daniel, mózg muzyczny i tekstowy kapeli nie próżnował przez te lata ciszy.
Ostatnio zmieniony 29 gru 2016, 23:55 przez Nemsta, łącznie zmieniany 2 razy.
Pierwsza płyta jest świetna, bardzo równa, tam nie ma słabych utworów(w przeciwieństwie do Killers).johny pisze:A ja spędzam Sylwestra z Iron Maiden. Przeslusluchalem już Seveth Son Of A Seveenth Son a teraz kończę debiut Iron Maiden. Genialna muzyka! UP THE IRONS!
Mnie wzięło na Running Wild, ruszam od pierwszej płyty.
- Krwawa Mary
- Zlotowicz

- Tytuł: Seta Żyleta
- Miejscowość: Chełm / Lublin
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0