Muzyka naszych marzeń i snów
- grim_reaper
- Zlotowicz

- Podziękował;: 125 razy
- Otrzymał podziękowań: 92 razy
- grim_reaper
- Zlotowicz

- grim_reaper
- Zlotowicz

- grim_reaper
- Zlotowicz

Xandrię wstawiałem jakiś czas temu, tylko inny kawałek, johny, nawet nie skomentowałeś.
Jakieś 10-13 lat temu miałem krótką zajawkę na Nightwish, konkretnie na płytę Wishmaster, ze wspomnianą Tarją. Ale obecnie powiem, że coraz mniej mnie ciekawi taka muza. Owszem, staram się wyłapywać na YT różne kawałki gothicmetalowe, ale im dalej w las...Po prostu, powtarzają się, różni je tylko uroda poszczególnych wokalistek. Właściwie przestałem tego słuchać i tylko włączam jakiś nowy zespół na chwilę, a po pierwszej zwrotce i refrenie daję spokój. Wolę już panny growlujące.
Najlepszym przykładem jest Alissa z Arch Enemy, śliczna i z pazurem.
Jakieś 10-13 lat temu miałem krótką zajawkę na Nightwish, konkretnie na płytę Wishmaster, ze wspomnianą Tarją. Ale obecnie powiem, że coraz mniej mnie ciekawi taka muza. Owszem, staram się wyłapywać na YT różne kawałki gothicmetalowe, ale im dalej w las...Po prostu, powtarzają się, różni je tylko uroda poszczególnych wokalistek. Właściwie przestałem tego słuchać i tylko włączam jakiś nowy zespół na chwilę, a po pierwszej zwrotce i refrenie daję spokój. Wolę już panny growlujące.
Wstawiałem, dosyć dawno, zaraz Ci wstawię ten teledysk. Jedyne co mi się podobało, to nogi wokalistki. Wrrrr....johny pisze:Ło matko, może po porostu nie obejrzałem! W ogóle nie kojarzę, że Ty taki zespół wstawiałeś.Von Dobeneck pisze:Xandrię wstawiałem jakiś czas temu, tylko inny kawałek, johny, nawet nie skomentowałeś.
Przy okazji, byłem ostatnio w Tesco w Sokołowie Podlaskim i kupiłem nalewkę wiśniową, którą obecnie degustuję. O panie i panowie, niebo w gębie, jakby mi Jezusek przeszedł gołą stopą po gardle. Dziewczyny, mam zamiar nabyć w najbliższej przyszłości jakąś krzynkę tego świetnego napoju, więc zapraszam na degustację.