Muzyka naszych marzeń i snów
- johny
- Moderator

- Miejscowość: Łódź
- Podziękował;: 383 razy
- Otrzymał podziękowań: 299 razy
Zakupiłem sobie bilet na koncert KULT - unplugged.
Mam nadzieję, że ten kawałek też będzie!
Mam nadzieję, że ten kawałek też będzie!
POLEXIT!
... To live is to die... - Cliff Burton
volenti non fit iniuria!
When you walk through a storm, Hold your head up high, And don`t be afraid of the dark. At the end of a storm, There`s a golden sky...
volenti non fit iniuria!
When you walk through a storm, Hold your head up high, And don`t be afraid of the dark. At the end of a storm, There`s a golden sky...
Pierwsze słyszę! Ten zlot chyba jest bardzo tajemniczy.Czesio1 pisze: Ale Dobku, wiosna to przede wszystkim Tajemniczy Zlot. Widzimy się w Bieszczadach, prawda?
Przypomniała mi się piosenka Closterkeller, która kiedyś dla mnie dużo znaczyła, teraz już nie bardzo, ale można posłuchać:
No patrz! A mnie prosił, żebym w Boże Ciało zastąpił go w pracy.Czesio1 pisze:No patrz, a wczoraj dzwonił do mnie Twój przełożony i potwierdził, że masz wolny nie tylko pierwszy weekend czerwcowy ale wręcz cały pierwszy tydzień czerwca!Von Dobeneck pisze: Pierwsze słyszę! Ten zlot chyba jest bardzo tajemniczy.Y
- Czesio1
- Administrator

- Tytuł: Ojciec Prowadzący
- Podziękował;: 599 razy
- Otrzymał podziękowań: 308 razy
I Ty mu uwierzyłeś? Podpuszczał Cię tylko.Von Dobeneck pisze:No patrz! A mnie prosił, żebym w Boże Ciało zastąpił go w pracy.Czesio1 pisze:No patrz, a wczoraj dzwonił do mnie Twój przełożony i potwierdził, że masz wolny nie tylko pierwszy weekend czerwcowy ale wręcz cały pierwszy tydzień czerwca!Von Dobeneck pisze: Pierwsze słyszę! Ten zlot chyba jest bardzo tajemniczy.Y
A co to ja jestem, ser podpuszczkowy?Czesio1 pisze:I Ty mu uwierzyłeś? Podpuszczał Cię tylko.Von Dobeneck pisze:No patrz! A mnie prosił, żebym w Boże Ciało zastąpił go w pracy.Czesio1 pisze:No patrz, a wczoraj dzwonił do mnie Twój przełożony i potwierdził, że masz wolny nie tylko pierwszy weekend czerwcowy ale wręcz cały pierwszy tydzień czerwca!Von Dobeneck pisze: Pierwsze słyszę! Ten zlot chyba jest bardzo tajemniczy.Y
Czesiu, a tak przy okazji, pamiętasz może w którym roku było pierwsze notowanie Listy Wszech Czasów w Trójce? Wydaje mi się, że 92' albo 93'.
- Czesio1
- Administrator

Pamiętam, pamiętam. To było w 1994 roku, gdzieś w połowie grudnia:Von Dobeneck pisze:A co to ja jestem, ser podpuszczkowy?Czesio1 pisze:I Ty mu uwierzyłeś? Podpuszczał Cię tylko.Von Dobeneck pisze:No patrz! A mnie prosił, żebym w Boże Ciało zastąpił go w pracy.Czesio1 pisze:No patrz, a wczoraj dzwonił do mnie Twój przełożony i potwierdził, że masz wolny nie tylko pierwszy weekend czerwcowy ale wręcz cały pierwszy tydzień czerwca!Von Dobeneck pisze: Pierwsze słyszę! Ten zlot chyba jest bardzo tajemniczy.Y
![]()
![]()
Czesiu, a tak przy okazji, pamiętasz może w którym roku było pierwsze notowanie Listy Wszech Czasów w Trójce? Wydaje mi się, że 92' albo 93'.
1 Top Wszechczasów
Mam nawet to notowanie w zeszycie zapisane.
Było jeszcze zerowe notowanie w 1983 roku, ale tego to ja już nie pamiętam, nie słuchałem wtedy Listy:
Zerowy Top Wszechczasów
A czemu pytasz Alfredzie?
Wydaje mi się, że jednak 93'. Pamiętam, że byłem wtedy w wojsku i był wielki szał na słuchanie listy. A ja byłem w wojsku 92-93', więc 94 już wyszedłem. Czyżbym miał dosługę i nie pamiętam?Czesio1 pisze:
Mam nawet to notowanie w zeszycie zapisane.![]()
Było jeszcze zerowe notowanie w 1983 roku, ale tego to ja już nie pamiętam, nie słuchałem wtedy Listy:
Zerowy Top Wszechczasów
A czemu pytasz Alfredzie?
A pytam ot, tak sobie, bez szczególnego powodu.
- Czesio1
- Administrator

Sięgnąłem do swoich archiwów, sprawdziłem i to było dokładnie 17.12.1994 roku.Von Dobeneck pisze: Wydaje mi się, że jednak 93'. Pamiętam, że byłem wtedy w wojsku i był wielki szał na słuchanie listy. A ja byłem w wojsku 92-93', więc 94 już wyszedłem. Czyżbym miał dosługę i nie pamiętam?![]()
[gimg small=http://pansamochodzik.org.pl/przygoda/i ... 333727.jpg medium=http://s26.postimg.org/45m1bv7xl/CAM01169.jpg large=http://s26.postimg.org/pf9nmpo87/CAM01169.jpg group=25493][/gimg]
[gimg small=http://pansamochodzik.org.pl/przygoda/i ... 335803.jpg medium=http://s26.postimg.org/yobtwtx49/CAM01170.jpg large=http://s26.postimg.org/iq346p2w7/CAM01170.jpg group=25493][/gimg]
Tyle lat minęło a większość kawałków wciąż jest w kolejnych topach.
- johny
- Moderator

- Miejscowość: Łódź
- Podziękował;: 383 razy
- Otrzymał podziękowań: 299 razy
Czesio, jestem pod wrażeniem!!!
Ale sporo jednak też nie ma... I słusznie zresztą... Tak na oko 50/50 mi wychodzi.Czesio1 pisze:Tyle lat minęło a większość kawałków wciąż jest w kolejnych topach.
POLEXIT!
volenti non fit iniuria!
volenti non fit iniuria!
Czyli jednak miałem dosługę.Czesio1 pisze:Sięgnąłem do swoich archiwów, sprawdziłem i to było dokładnie 17.12.1994 roku.Von Dobeneck pisze: Wydaje mi się, że jednak 93'. Pamiętam, że byłem wtedy w wojsku i był wielki szał na słuchanie listy. A ja byłem w wojsku 92-93', więc 94 już wyszedłem. Czyżbym miał dosługę i nie pamiętam?![]()