johny pisze:
Oczywiście. Proponuję zrobić to w ten sposób. Założę nowy temat Regulamin Stowarzyszenia. Proszę tylko o nie komentowanie w tym wątku. To ma być wyłącznie dla informacji potencjalnych chętnych. Proponuję również aby zrobić nowy cały dział STOWARZYSZENIE myślę, że tylko dla zalogowanych, w którym moglibyśmy poruszać wszystkie tematy związane z pomysłami i ich realizacją.
Założyłem nową kategorię pod nazwą "Stowarzysznie Przygód Im. Pana Samochodzika". Na razie niewiele w nim mamy ale jak sądzę będzie ten dział rozrastać się w miarę naszej działalności i kolejnych projektów.
Dzięki!
Stop PLANDEMII COVID-1984
... To live is to die... - Cliff Burton
volenti non fit iniuria!
When you walk through a storm, Hold your head up high, And don`t be afraid of the dark. At the end of a storm, There`s a golden sky...
Tak jak napisał Czesio, nie jesteśmy organizacją pożytku publicznego.
volenti non fit iniuria!
When you walk through a storm, Hold your head up high, And don`t be afraid of the dark. At the end of a storm, There`s a golden sky...
TomaszK pisze:Chciałbym się zapisać do Stowarzyszenia, ale nie znalazłem informacji jak to zrobić. Jest jakiś formularz do wypełnienia ?
Daj mi chwilę...
volenti non fit iniuria!
Ja chętnie zostanę członkiem Stowarzyszenia, ale najczęściej propagowałbym muzykę metalową i Podlasie, więc nie wiem czy jest to możliwe w ramach Stowarzyszenia, ale składkę roczną mogę uiszczać nawet bez członkostwa, a że numer konta Czesia posiadam, to nikt mi nie zabroni.
Ostatnio zmieniony 21 sie 2019, 10:37 przez Von Dobeneck, łącznie zmieniany 1 raz.
Witamy na pokładzie Stowarzyszenia nowego członka! chkaplan jest już z nami oficjalnie!
volenti non fit iniuria!