Dzień dobry,
mam na imię Nina. Moja mama (panna Monika) pozwoliła mi zalogować się na forum jeżeli przeczytam którąś z książek o Panu Samochodziku. Przeczytałam "Niewidzialnych", a teraz czytam "Wyspę Złoczyńców". Byłam na zlocie w Brześciu Kujawskim, a w czerwcu wybieram się z Wami na Fort Lyck.
Bardzo się cieszę, że dołączyłaś na forum i że wkrótce się zobaczymy
Jak Ci się podobali Niewidzialni?
Przyznam, że to najmniej lubiana przeze mnie część przygód Pana Samochodzika.
Ciekawa jestem Twoich wrażeń po lekturze.
Zaliczka pisze:Dzień dobry,
mam na imię Nina. Moja mama (panna Monika) pozwoliła mi zalogować się na forum jeżeli przeczytam którąś z książek o Panu Samochodziku. Przeczytałam "Niewidzialnych", a teraz czytam "Wyspę Złoczyńców". Byłam na zlocie w Brześciu Kujawskim, a w czerwcu wybieram się z Wami na Fort Lyck.
Witaj Zaliczko na naszym forum.
Super, że już przeczytałaś "Niewidzialnych", będziesz miała na najbliższym zlocie okazję do odszukania książkowych śladów na mazurskiej ziemi.
A nick wybrałaś sobie świetny!
Yvonne pisze:
Jak Ci się podobali Niewidzialni?
Przyznam, że to najmniej lubiana przeze mnie część przygód Pana Samochodzika.
Ciekawa jestem Twoich wrażeń po lekturze.
Ogólnie to książka bardzo mi się podobała, ale to moja pierwsza książka o Panu Samochodziku więc nie mam porównania.
Zaliczka pisze:Właśnie skończyłam czytać "Templariuszy" osobiście uważam że książką jest trochę nudna, ale każdy ma inne poglądy choć serial podobał mi się bardzo.
Nudna???
No tego się nie spodziewałam :shock:
Brawo Zaliczko za niezależność poglądów !
Ostatnio zmieniony 08 mar 2021, 20:21 przez TomaszK, łącznie zmieniany 1 raz.
Pisać też ? Chyba Templariusze nie podpasiły.
Zachęcam ,pisz o wszytkim co chcesz.
Właśnie skończyłam czytać "Templariuszy" osobiście uważam że książką jest trochę nudna, ale każdy ma inne poglądy choć serial podobał mi się bardzo.
Też miałem takie odczucia, że w tym przypadku film był lepszy od książki.
Zresztą właśnie serial spowodował to , że wyprawy w nieznane za nową przygodą stało się moją pasją. I od serialu zaczęła się moja przygoda z Panasamochodzikiem.
Wszystkiego najlepszego!
Ostatnio zmieniony 08 mar 2021, 22:14 przez VdL, łącznie zmieniany 4 razy.
VdL pisze:Zresztą właśnie serial spowodował to , że wyprawy w nieznane za nową przygodą stało się moją pasją. I od serialu zaczęła się moja przygoda z Panasamochodzikiem.
Zaliczka pisze: ↑15 lut 2021, 18:22
Dzień dobry,
To ty jesteś Nina czy Zaliczka? Połapać się nie można.
Imago animi vultus est.
Nemo patiens, nisi sapiens.
Dzień dobry,
Witaj Zaliczko.
Bardzo dobrze, że masz swoje zdanie na temat przeczytanych książek. Każdy jest inny i ma prawo do swoich opinii.
Ja osobiście najbardziej lubię "Złotą rękawicę, Niewidzialnych i Winnetou",
Dzień dobry,