http://lp3.polskieradio.pl/topnotowanie/
Jak będzie w tym roku? Zagłosujcie! Emisja 1 stycznia od 9 do 21:00! 12 godzin niesamowitej muzy non-stop! Pamiętacie jak w zeszłym roku wspólnie słuchaliśmy i komentowaliśmy?

Dlatego mówiłem, że oprócz kilku...Czesio1 pisze:Metallica na pewno będzie i to jak sądzę nie razjohny pisze:Głosowałem! Ale moich piosenek raczej nie będzieOprócz kilku...

Niestety w Topie polskich kawałków zawsze było mniej. Zwykle nadrabiamy to w Polskim Topie Wszech Czasów, który jest niestety w długi weekend majowy. A my wtedy mamy zloty.Yvonne pisze: Po pierwsze - bardzo mało polskich piosenek, bardzo ...
Tak wyszło Yvonne. Depesze jak pamiętam nigdy nie cieszyli się wielką popularnością na Topie.Yvonne pisze: Po drugie - Depeche Mode dopiero na 47???

No to szacun, CzesioCzesio1 pisze:Qrde, to będzie już 20-ty Top. I 20-ty mój. Słuchałem wszystkich.

Topu Wszech Czasów zawsze słucham bo to niesamowita muza. Oczywiście jest wiele kawałków, które bym stamtąd wyrzucił ale nie jest to takie ważne. I tak z niecierpliwością będę czekał aż odpalą "Again".Yvonne pisze:No to szacun, CzesioCzesio1 pisze:Qrde, to będzie już 20-ty Top. I 20-ty mój. Słuchałem wszystkich.
Widzę, że jesteś wiernym słuchaczem![]()
Ja też kiedyś namiętnie słuchałam Trójki, a przede wszystkim listy Niedźwieckiego, ale dawno dawno temu - teraz ta stacja jest jak dla mnie jakoś za bardzo przegadana.

A moim zdaniem to jest jej duży atut, choć bynajmniej nie uważam, że jest przegadana zbytnio. Dzięki "Trójce" mogę dowiedzieć o ekonomii, o meandrach języka polskiego etc, etc. Ponadto dzięki audycji Kuby Strzyczkowskiego "Za a nawet przeciw" mogę usłyszeć opinie i poglądy ludzi, których w innych reżimowych mediach usłyszeć się nie da - takich jak np Janusz Korwin - Mikke.Yvonne pisze:teraz ta stacja jest jak dla mnie jakoś za bardzo przegadana.

Nie, Private Invastigations !Czesio1 pisze: johny napisał/a:
Teraz też cudeńko leci!
Przeczytałem dopiero teraz a mam nadzieję, że nie chodzi o Gotye?
Niestety przegapiłem...Czesio1 pisze:Johny, mam nadzieję, że słuchasz iże nie przegapiłeś Fear of the dark?

Nie, nie pomyliłaś. Trochę "żużla" mieliśmy już dziś na Topie.misia pisze:Ja już odespałam i teraz będę siedziała murem![]()
Po prostu uwielbiam wszystko co dzisiaj leci, jedno więcej, drugie mniej, ale to naprawdę dla mnie wyjątkowy dzień w roku![]()
Bardzo mi się spodobało określenie muzyki tego typu co słucha johny, jako 'żużel', chyba, że coś pomyliłam

Jesli trzeba dowodu na recesje...to mielismy go w tym roku. Caly jeden fajewerk odpalony przez sasiadow. I to tyle! A drzewiej...nie bylo po co isc do lozka, bo halas byl taki, ze nie bylo mowy o snie.Czesio1 pisze:Nie potrzeba. Top wynagradza z nawiązką siedzenie w pracy.barttez pisze: Powiedz to ci flakonik przyniosę na otarcie łez
Słucha ktoś jeszcze czy odsypiacie sylwestrowe szaleństwa?

Anno a jakim kanałem słuchasz? Z głównej strony Polskiego Radia odpaliłaś tubę? Bo ja w pracy i też przez internet słucham i póki co śmiga bez problemu.Anna pisze:Jesli trzeba dowodu na recesje...to mielismy go w tym roku. Caly jeden fajewerk odpalony przez sasiadow. I to tyle! A drzewiej...nie bylo po co isc do lozka, bo halas byl taki, ze nie bylo mowy o snie.Czesio1 pisze:Nie potrzeba. Top wynagradza z nawiązką siedzenie w pracy.barttez pisze: Powiedz to ci flakonik przyniosę na otarcie łez
Słucha ktoś jeszcze czy odsypiacie sylwestrowe szaleństwa?![]()
W zeszlym roku sluchalam "z Wami" na forum trojkowego topu, teraz tez probuje, ale chyba za duzo osob podlacza sie do internetu, bo caly czas zrywa transmisje. Mimo to...milo sie slucha!
pozdrawiam wszsytkich w Nowym roku!
Anna

No to ciekawe, ale nie sądzę, żeby nie działał za granicą.Anna pisze:To jest taki "player" Tunein radio. Na androida. Normalnie dziala bez najmniejszych problemow, dla tego wlasnie podejrzewam, ze tym razem jest po prostu przeciazony serwer. Nigdy niestety nie udalo mi sie uruchomic tego "oficjalnego" odtwarzania na stronie radiowej trojki. Nie wiem w czym rzecz, mam wszystkie potrzebne wtyczki etc. Byc moze on nie dziala za granica?
Bo tylko takie wyjasnienie przychodzi mi do glowy.