Zaczynam słuchać
Muzyka naszych marzeń i snów
- Yvonne
- Moderator

- Miejscowość: Bydgoszcz
- Podziękował;: 11 razy
- Otrzymał podziękowań: 273 razy
Zobaczymy, zobaczymy, czy mi podejdąVon Dobeneck pisze:To nie koniec, tylko Czesław mi przerwał.Ale szczerze mówiąc, podejrzewam, ze wszystkim te piosenki podchodzą, nawet wybrednej Yvonne. Przy okazji, Iwąka, kiedy ten konkurs? Bo czuję że jestem jednym z faworytów.
![]()
Konkurs będzie pod koniec października, Dobku.
Czekaj cierpliwie
- Mysikrólik
- Zlotowicz

- Tytuł: harcerz
- Podziękował;: 42 razy
- Otrzymał podziękowań: 176 razy
- Czesio1
- Administrator

- Tytuł: Ojciec Prowadzący
- Podziękował;: 599 razy
- Otrzymał podziękowań: 308 razy
To już chyba pozostanie głównym motywem przewodnim naszych zlotowych koncertów.Yvonne pisze:Za to masz pewnie duży plus u TomaszkaVon Dobeneck pisze: mam sentyment do tej piosenki, ponieważ moja pierwsza miłość miała tak na imię. Przeżyłem z nią kilka pięknych chwil.
Ostatnio powspominaliśmy sobie z TomaszKiem w czasie mini-zlotu lubelskiego kilka filmów zlotowych i m.in. Jolkę w czasie naszej podróży do Francji. Piękne wspomnienia. Jak to dobrze, że po tych zlotach pozostają nam te filmy.
- Yvonne
- Moderator

- Miejscowość: Bydgoszcz
- Podziękował;: 11 razy
- Otrzymał podziękowań: 273 razy
Chyba takCzesio1 pisze:Yvonne napisał/a:
Von Dobeneck napisał/a:
mam sentyment do tej piosenki, ponieważ moja pierwsza miłość miała tak na imię. Przeżyłem z nią kilka pięknych chwil.
Za to masz pewnie duży plus u Tomaszka
To już chyba pozostanie głównym motywem przewodnim naszych zlotowych koncertów.
Nawet jak ostatnio byliśmy na żaglach, to musieliśmy zaśpiewać tę piosenkę, bo się cisnęła na usta
- johny
- Moderator

- Miejscowość: Łódź
- Podziękował;: 383 razy
- Otrzymał podziękowań: 299 razy
Pisałem w vinylach o UFO. Oto i oni i niesamowita, fantastyczna piosenka... Mistrzostwo świata! Bardzo, bardzo niedoceniona kapela!
POLEXIT!
... To live is to die... - Cliff Burton
volenti non fit iniuria!
When you walk through a storm, Hold your head up high, And don`t be afraid of the dark. At the end of a storm, There`s a golden sky...
volenti non fit iniuria!
When you walk through a storm, Hold your head up high, And don`t be afraid of the dark. At the end of a storm, There`s a golden sky...
Ostatnio miałem sen o tym, że Ironi mieli koncert i dopchałem się do Steve'a. Nie dość, że był w krótkich włosach, to jeszcze zaprosił mnie na piwo. Siedzieliśmy we trójkę z Adrianem i gadaliśmy o ich płytach. Powiedziałem, że uwielbiam Jedynkę i zaraz się zjawił Paul i podał mi rękę(wyglądał jak w 80'
). Kurde, co zrobić żeby mieć więcej takich snów?
- johny
- Moderator

Jarać mniej zioła!Von Dobeneck pisze:Ostatnio miałem sen o tym, że Ironi mieli koncert i dopchałem się do Steve'a. Nie dość, że był w krótkich włosach, to jeszcze zaprosił mnie na piwo. Siedzieliśmy we trójkę z Adrianem i gadaliśmy o ich płytach. Powiedziałem, że uwielbiam Jedynkę i zaraz się zjawił Paul i podał mi rękę(wyglądał jak w 80'). Kurde, co zrobić żeby mieć więcej takich snów?
POLEXIT!
volenti non fit iniuria!
volenti non fit iniuria!
Kurna, nic nie jaram oprócz fajek, ale gdybym był pewny, że będę miał takie sny, to wziąłbym się za jakiś syf.johny pisze:Jarać mniej zioła!Von Dobeneck pisze:Ostatnio miałem sen o tym, że Ironi mieli koncert i dopchałem się do Steve'a. Nie dość, że był w krótkich włosach, to jeszcze zaprosił mnie na piwo. Siedzieliśmy we trójkę z Adrianem i gadaliśmy o ich płytach. Powiedziałem, że uwielbiam Jedynkę i zaraz się zjawił Paul i podał mi rękę(wyglądał jak w 80'). Kurde, co zrobić żeby mieć więcej takich snów?
Ale sen świetny, johny, mówię Ci. A może to proroctwo? Może na jakimś koncercie tak się stanie?
Teraz coś dla odprężenia i poprawienia krążenia. Yvonne, wiem że artystycznie Ciebie nie zachwyca, ale jakąś część męskiej szowinistycznej społeczności na pewno, w tym moją skromną osobę.
Co tu mówić, brałbym jak komornik traktor.
Już czort z tą piosenką, ale jakie oświetlenie.
Już czort z tą piosenką, ale jakie oświetlenie.
Ostatnio zmieniony 09 paź 2019, 13:56 przez Von Dobeneck, łącznie zmieniany 1 raz.
- johny
- Moderator

Na razie to musisz dać sobie szansę i w końcu na jakiś iść!Von Dobeneck pisze:Ale sen świetny, johny, mówię Ci. A może to proroctwo? Może na jakimś koncercie tak się stanie?
POLEXIT!
volenti non fit iniuria!
volenti non fit iniuria!
- johny
- Moderator

No tego to bym się po tobie nie spodziewał...Von Dobeneck pisze:W to pewnie mało kto uwierzy, ale lubię tę piosenkę, zwłaszcza, że w teledysku występuje wspaniała, piekna Michelle Pfeifer, kobieta marzeń...
POLEXIT!
volenti non fit iniuria!
volenti non fit iniuria!
No właśnie bardziej dla niej, niż dla Coolio lubię tę piosenkę.johny pisze:No tego to bym się po tobie nie spodziewał...Von Dobeneck pisze:W to pewnie mało kto uwierzy, ale lubię tę piosenkę, zwłaszcza, że w teledysku występuje wspaniała, piekna Michelle Pfeifer, kobieta marzeń...
A faktycznie Michelle jest zjawiskowa...
Ta blondynka strasznie mi się podobała, dopóki nie ścięła włosów
Ta muzyka jest okropna, ale skoro się podjąłem, to daję:
Jezu, jak można czegoś takiego słuchać.