... To live is to die... - Cliff Burton
volenti non fit iniuria!
When you walk through a storm, Hold your head up high, And don`t be afraid of the dark. At the end of a storm, There`s a golden sky...
A ja chciałabym złożyć serdeczne życzenia naszej Hance, ponieważ:
8 maja to szczególna data, podkreślająca pracę osób zaangażowanych w szerzenie dostępu do słowa pisanego i działających aktywnie na rzecz zwiększenia czytelnictwa. Dzień Bibliotekarza podkreśla również prestiż tego zawodu, dzięki któremu miłość do czytania zaszczepia się już u dzieci i uczniów.
Hanko, życzę Ci dużo satysfakcji z pracy i wielu sumiennych czytelników oddających książki na czas
Ostatnio zmieniony 08 maja 2019, 14:40 przez Yvonne, łącznie zmieniany 2 razy.
Yvonne pisze:A ja chciałabym złożyć serdeczne życzenia naszej Hance, ponieważ:
8 maja to szczególna data, podkreślająca pracę osób zaangażowanych w szerzenie dostępu do słowa pisanego i działających aktywnie na rzecz zwiększenia czytelnictwa. Dzień Bibliotekarza podkreśla również prestiż tego zawodu, dzięki któremu miłość do czytania zaszczepia się już u dzieci i uczniów.
Hanko, życzę Ci dużo satysfakcji z pracy i wielu sumiennych czytelników oddających książki na czas
O właśnie, właśnie!!! Tez o tym miałem napisać!!! Hanko, trzymaj tak dalej!!!
volenti non fit iniuria!
When you walk through a storm, Hold your head up high, And don`t be afraid of the dark. At the end of a storm, There`s a golden sky...
Yvonne pisze:A ja chciałabym złożyć serdeczne życzenia naszej Hance, ponieważ:
O właśnie, właśnie!!! Tez o tym miałem napisać!!! Hanko, trzymaj tak dalej!!!
Bardzo, bardzo dziękuję. Lubię swoją pracę, choć zawód, który wykonuję nie jest prestiżowy, popularny i raczej kojarzący się ze stereotypami wywołującymi uśmiech. Cieszę się, ze jest dzień, w którym mogę świętować i przyjmować życzenia od przyjaciół kochających książki
Składałam już rano ale na Forum ślad tez musi być
Kochanej Yvonne w dniu urodzin wszystkiego co najlepsze, by nigdy nie brakowało energii do organizowania forowych zlotów i przezywania przygód podczas czekających wypraw w szeroki świat.
Jeśli dobrze pamiętam to dziś urodziny obchodzi nasza najmłodsza uczestniczka zlotów, najgrzeczniejsza, najcudowniejsza MATYLDA. Jeśli tak to gromkie sto lat dla Matysi
volenti non fit iniuria!