Pozdrawiam Wszystkich.
Do zobaczenia następnym razem.

Oj, szkoda vdl, bo liczyłem że szczelim razemvan de loro pisze:Życie potrafi zaskakiwać. Z przykrością informuję, że niestety nie mogę się z Wami spotkać na zlocie. Pocieszę się za to Waszą wspaniałą relacją.
Pozdrawiam Wszystkich.![]()
Do zobaczenia następnym razem.

Hehehehe, zaspy to lubi Roch, a właściwie to lubi wygrzebywać z tych zasp pewną forową GracjęBabie_Lato pisze: No i powinny być zaspy. A Czesio, jak już wszyscy wiemy, bardzo liczy na śnieżek i zaspy
To przygotuj górowskaz z napisem "Morskie Oko"Babie_Lato pisze: Możemy też przekonać Czesia, że jest u Morskiego Oka, kiedy dojdziemy nad taki np. Smerczyński- bo jeśli dobrze pójdzie, to będzie lało, wiało i śnieżyło tak, że niczego nie będzie widać na wyciągnięcie ręki.
No ba, jeśli odśnieżyli drogę wokół Morskiego to pewnie, że rzut Czarny Staw o rzut Rochem tfu. beretemjohny pisze: Czesiu, a jak Morskie, to już czarny Staw pod Rysami niedaleko!

TomaszK pisze:Po Twoim entuzjazmie poznaję, że dobrze Ci to wychodziRoch pisze:Czesio1, melduje, że to co wiesz, że ja wiem i robie, to wiesz, robie![]()
TomaszKu, melduje, że to co wiesz, że ja wiem i robie, to wiesz, robie![]()

Uprzedzając nadchodzące komentarze- Roch NIE robił sobie maseczek!Roch pisze:Ogłoszenie drobne
Jeśli ktoś z was, albo z bliskich (panowie zapytać swoich kobiet) jest zainteresowany porcjami zarodowymi tzw. kryształów japońskich (fajne napoje można robić, ewentualnie maseczki) albo grzybków tybetańskich (kefirowe) to dajcie znać. Możemy z Babim_Latem zabrać do Kościeliska. Polecam. To działa. Rodzona siostra, nie widząc mnie 3 tygodnie, powiedziała, że jakoś lepiej wyglądam na twarzy

No pewnie, Ty mu zrobiłaśBabie_Lato pisze:Uprzedzając nadchodzące komentarze- Roch NIE robił sobie maseczek!![]()
Ups! I się wydało!TomaszK pisze:No pewnie, Ty mu zrobiłaśBabie_Lato pisze:Uprzedzając nadchodzące komentarze- Roch NIE robił sobie maseczek!![]()
Spokojnie, Czesio, rozpoznamy się w mig!Czesio1 pisze:Qrde, Babie_Lato, ulżyło mi, bo bałem się że Ciebie nie poznamy na zlocie. Ale skoro Roch nie robił maseczki to Jego poznamy, a tą panią, która z Nim przybędzie będziesz Ty.Babie_Lato pisze: Uprzedzając nadchodzące komentarze- Roch NIE robił sobie maseczek!![]()

Już mi się podoba. Co prawda jest to hasło w kategorii "napoje bezalkoholowe", ale i tak spróbuję.Japońskie kryształy - zastosowanie: "Jako produkt uboczny metabolizmu tych symbiotycznie żyjących bakterii i drożdży powstaje z posłodzonej wody, soków owocowych i suszonych owoców orzeźwiający napój – kefir wodny. Zawiera m.in. dwutlenek węgla, alkohol etylowy i kwas mlekowy. Można go z powodzeniem otrzymywać w warunkach domowych."