Czy jest tu ktoś poza mną, kogo interesuje zlot?
Wiem, że jeszcze jest trochę czasu, ale to naprawdę zleci szybko.
Czy ktoś z organizatorów przygotowuje konkurs, czy liczycie na mnie?
Ja nie jestem organizatorem, ale liczę na Ciebie Yvonne
Jak kogoś coś "kręci", to poświęca temu czas z przyjemnością. Ja teraz siedzę nad opracowywaniem opisu Ziemi Lubuskiej i wrzuceniu kilku informacji a potem zdjęć na Forum. Akurat to lubię. Jakieś hobby trzeba mieć. Zakładam, że lubisz przygotowywać dla nas pytania. Konkursy zawsze były super wydarzeniem na Zlotach.
Ruszyła rewitalizacja rynku w Lubniewicach. Dotychczas można było zaparkować po jednej stronie Rynku. Po zmianach na Rynek samochody juz nie wjadą - będzie więcej miejsca dla pieszych. Będzie ładniej.
Yvonne pisze: ↑04 mar 2025, 11:57Tomaszku, Czesio, czy któryś z Was może wrzucić listę uczestników zlotu?
Jeśli dobrze zanotowałem to lista wygląda tak:
Yvonne - 4 osoby
TomaszL - 1 osoba
irycki - 2 osoby
Barabasz - 4 osoby
TomaszK - 1 osoba
panna Monika - 4 osoby
Hanka - 1 osoba
PiTT - 3 osoby
Czesio1 - 2 osoby
Mysikrólik - 4 osoby
panna pisze:02 sty 1970, 13:26
Najstarsze dziecko (Aleksandra) mi się wyemancypowało i nie chce na zlot. Także proszę o odjęcie jednej sztuki.
Uuuuuu, to słabo.
Nie podobało jej się w Pradze?
Z wiekiem z pewnych rzeczy się wyrasta.
POLEXIT!
... To live is to die... - Cliff Burton
volenti non fit iniuria!
When you walk through a storm, Hold your head up high, And don`t be afraid of the dark. At the end of a storm, There`s a golden sky...
Najstarsze dziecko (Aleksandra) mi się wyemancypowało i nie chce na zlot. Także proszę o odjęcie jednej sztuki.
Uuuuuu, to słabo.
Nie podobało jej się w Pradze?
Właśnie bardzo jej się podobało i w Pradze i w Kościelisku. Co więcej, podejrzewam że tydzień przed wyjazdem zmieni zdanie. Ale naciskać nie zamierzam. Ja, Zaliczka i Sonia nie zamierzamy wyrosnąć ze zlotów.
Za ten post autor panna Monika otrzymał podziękowania (total 4):
irycki (09 mar 2025, 16:16) • Czesio1 (10 mar 2025, 05:43) • Hanka (10 mar 2025, 11:52) • VdL (13 mar 2025, 22:45)
Vasco pisze: ↑10 mar 2025, 18:12
Pewnie usłyszała, że nie będzie nutelli...
Może jej powiem, że Vasco o nią pytał i wspominał coś o nutelli... A jak się skusi, to Vasco nie będziesz miał wyjścia i też będziesz musiał jechać.
Vasco, z domu do Lubniewic wyrobisz się w 2h. Wieczór z nutellą w Lubniewicach i powrót w 2h. Zamiast zmarnowanego czasu przed telewizorem uratujesz Zlot!
Premiera na którą wybiera się Vasco, ma zostać odwołana. Pod teatrem budują metro i żeby uniknąć takich historii jak w Łodzi, działalność teatru zostaje zawieszona.
Jak to nie chce, czemu? Wyciągniemy ją za uszy, nie może zabraknąć takich zacnych uczestników zlotu. To niedopuszczalne, klimat i atrakcyjność zlotu nieco się obniżą bez niej. Mam nadzieję że Nina też nie zrezygnuje.