A wracając jeszcze na chwilę do stwierdzenia Yvonne, że już więcej nie zrobi konkursu z Uroczyska to w obliczu tak wielu różnic w wydaniach to myślę, że przed kolejnym konkursem warto by było oprócz umówienia się na konkretne wydanie po prostu udostępnić książkę w formie ebooka. Wtedy szanse byłyby wyrównane bo dziś chyba trochę punktów niektórzy stracili przez rożne wydania.
A przy okazji gratulacje dla Yvonne już teraz za super konkurs. 14 osób już zapunktowało, takiego wysypu konkursowczów jeszcze nie mieliśmy. Aż się boję pomyśleć co by było gdybyśmy na tapetę wzięli lepszą książkę.
No to wyjaśnia troszkę słabszy wynik.
Głowa w konkursie, a nóżka pod stołem "chodzi"
Nóżka jak nóżka. Przez solidarność z resztą wczasowiczów pociągałem sobie cytrynówkę.
Ja zaraz moje 4 pkt uczczę Darem!
... To live is to die... - Cliff Burton
volenti non fit iniuria!
When you walk through a storm, Hold your head up high, And don`t be afraid of the dark. At the end of a storm, There`s a golden sky...
A w ogóle to jestem moralnym zwycięzcą tej batalii! Ostatni raz Uroczysko przeczytałem ze 4 lata temu a szłem dzisiaj jak burza!
volenti non fit iniuria!
When you walk through a storm, Hold your head up high, And don`t be afraid of the dark. At the end of a storm, There`s a golden sky...
TomaszK pisze:
Nóżka jak nóżka. Przez solidarność z resztą wczasowiczów pociągałem sobie cytrynówkę.
TomaszKu, a jest z Tobą na wczasach ta pani co Ją widziałem gdy rozmawialiśmy w lipcu?
Nie, ale są inne, też niezłe
A jaki przedział wiekowy? Wiesz teraz z Łodzi nad morze jest dobra droga!
volenti non fit iniuria!
No przecież siedzę przy komputerze, zamiast się z nimi bawić
TomaszKu, nie karz damom czekać!
volenti non fit iniuria!
volenti non fit iniuria!
Teraz śpiewają "wsiąść do pociągu byle jakiego". Chyba jednak nie pójdę. Zresztą główną atrakcją wieczoru miała być pieczona kiełbasa (wczasy odchudzające !) ale już pewnie całą zjedli, więc nie mam po co iść.
Yvonne pisze:Przyjemne były dzisiaj pytania, prawda?
Pewnie!
volenti non fit iniuria!