Nasze wybrane
- Krwawa Mary
- Zlotowicz

- Tytuł: Seta Żyleta
- Miejscowość: Chełm / Lublin
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
Nasze wybrane
Hej kochani! Słuchajcie tak popatrzyłam po forum i tak wpadło mi na myśl, że mamy wydzielone konkretne frakcje na konkretne filmy - więc czemu by nie założyć jednego ogólnego tematu też? No to zakładam - piszcie co ostatnio oglądacie, do czego zawsze wracacie, co macie w planach podług kinematografii - może jakiś wspólny seans jakiegoś filmu? 
- Yvonne
- Moderator

- Miejscowość: Bydgoszcz
- Podziękował;: 11 razy
- Otrzymał podziękowań: 273 razy
Też miałam kiedyś taki pomysł, ale został odrzucony z powodów, o których pisał PawełK:Krwawa Mary pisze:Hej kochani! Słuchajcie tak popatrzyłam po forum i tak wpadło mi na myśl, że mamy wydzielone konkretne frakcje na konkretne filmy - więc czemu by nie założyć jednego ogólnego tematu też? No to zakładam - piszcie co ostatnio oglądacie, do czego zawsze wracacie, co macie w planach podług kinematografii - może jakiś wspólny seans jakiegoś filmu?
"Nie bardzo rozumiem ideę dyskusji w jednym wątku o Mieście 44 i Belli i Sebastianie, słabo widzę możliwość wyszukania w takim wątku czegoś o interesującym nas filmie"
Zatem wątek się nie rozwinął i dla każdego filmu, o jakim piszemy, jest zakładany osobny.
Ostatnio zmieniony 30 mar 2016, 12:24 przez Yvonne, łącznie zmieniany 1 raz.
- Krwawa Mary
- Zlotowicz

- Tytuł: Seta Żyleta
- Miejscowość: Chełm / Lublin
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0