Ale też się melduję i dziękuję wszystkim za niezapomniane chwile - to był piękny zlot!
Już czekam na następny

Podpowiedź do zdjęcia nr 2Czesio1 pisze: [...]
Ciekawe czy ktoś z osób nie biorących udział w zlocie potrafiłby odgadnąć jakie miejsca związane z Wyspą złoczyńców przedstawiają dwa powyższe zdjęcia?

Oglądanie tego wydarzenia z perspektywy widza też było ciekawym doświadczeniemCzesio1 pisze:Super!!
Widzisz Konfiturku, trzeba było wyjść z nami na scenę!

Oj tam, oj tam, chodziło mi tylko o wizerunek. Bo tak naprawdę to na scenę mógł wyjść tylko sam TomaszK, który kapitalnie nas zaprezentował. Mam to wszystko nagrane i na pewno znajdzie się to na zlotowym filmie, nad którym postaram się w miarę szybko rozpocząć pracę.Konfiturek pisze:Oglądanie tego wydarzenia z perspektywy widza też było ciekawym doświadczeniem
Poza tym nasza relacja byłaby wyraźnie uboższa, a pożytek ze mnie na scenie raczej znikomy.

Oj tak, tak, specjalnie podziękowania dla Brunii za przesyłkę z kolorowymi napojami. Fajnie było też połączyć się za pośrednictwem skype'a z Australią i choć kilka chwil zamienić z Tobą Bruniu.misia pisze:To ja jeszcze dla Bruni chciałabym wystosować list pochwalny za te napoje w trzech kolorach, rodem z Australii, które uczyniły nasz jeden wieczór jeszcze bardziej miłym, radosnym, rozrywkowym i zabawnym i przekazuję info, że fani PS zdecydowanie preferują napoje białe, które migiem poszły/ ooooo...

Wiesz misiu, że dla mnie chyba teżmisia pisze:To było najfajniejsze dla mnie miejsce na zlocie

A na mnie największe wrażenie wywarła dawna przeprawa promowa na Wiśle:johny pisze:Wiesz misiu, że dla mnie chyba teżmisia pisze:To było najfajniejsze dla mnie miejsce na zlocie

Ja rozumiem gender itp itd ale chyba nieco TomaszKu przesadzileś.TomaszK pisze:Konfiturek wyraźnie wpadł w oko temu dziennikarzowi z Promocji Włocławskich.

Witaj Atenko, miło e dołączyłaś do naszego grona. Skrobnij kilka słów o sobie:Athenais pisze:Dziękuję wszystkim za super zlot, a zwłaszcza TomaszKowi i Zbychowcowi za zaproszenieNo i oczywiście mam nadzieję na kolejne spotkania
![]()
Pozdrowienia dla wszystkich, a kto nie był, niech żałuje!

Oj tak, winko była prima sort! Zresztą wódeczka Kędziorka również! U mnie piękne zwięczenie weekendu - Widzewek wygrał 2-0 z Cracovią! Milady, następny mini zlocik w piątek 16.05. na Al. Piłsudskiego 138?zbychowiec pisze:Przyłączam się. Winko było przednie i to zapewne dzięki niemu poszaleliśmy sobie tego wieczoru jak mało kiedy.misia pisze:To ja jeszcze dla Bruni chciałabym wystosować list pochwalny za te napoje w trzech kolorach, rodem z Australii, które uczyniły nasz jeden wieczór jeszcze bardziej miłym, radosnym, rozrywkowym i zabawnym i przekazuję info, że fani PS zdecydowanie preferują napoje białe, które migiem poszły/ ooooo...

Bardzo Wam dziękuję za miłe słowa o moich królewnach. Ninka czuje się bardzo dobrze, pobiła już Oleńkę i pewną dziewczynkę w kościele, jedną rączką. Przeraża mnie to i fascynuje, choć oczywiście skarciłam.Czesio1 pisze:Oj tak, tak, bliźniaczki są urocze.TomaszK pisze: a najbardziej nam się podobały bliźniaczki Panny Moniki i Kędziorka