Nie chcę pani schlebiać, ale jest pani uosobieniem przygody. Gdy patrzę na panią łowiącą ryby, pływającą po jeziorze, nie wyobrażam sobie, aby istniała bardziej romantyczna dziewczyna.
Nie no, na stronie to ono średnio pasuje. Nie w tym celu.
Tak się tylko bawiłem. Może się ewentualnie przyda gdzie indziej.
Nie chcę pani schlebiać, ale jest pani uosobieniem przygody. Gdy patrzę na panią łowiącą ryby, pływającą po jeziorze, nie wyobrażam sobie, aby istniała bardziej romantyczna dziewczyna.
irycki pisze:Nie no, na stronie to ono średnio pasuje. Nie w tym celu.
Tak się tylko bawiłem. Może się ewentualnie przyda gdzie indziej.
Wstawiłem dla porównania bo kolorystycznie wydał mi się zbliżony do obecnego stylu forum.
A co do wykorzystania gdzie indziej to zobaczymy. Tak jak napisałem w innym temacie czeka nas w najbliższym czasie modernizacja forum. Mam nadzieję, że uda się ja przeprowadzić.
Kolejne wariacje na temat pieczęci...
Tym razem na pergaminie.
Załączniki
I wersja rozżarzona po drobniutkim liftingu kolorystyki.
Załączniki
A tak by było, gdyby ktoś pieczęć forową wrzucił do wnętrza Góry Przeznaczenia
Załączniki
Irycki Twoje prace są super. Niektóre kojarzą się z pieczęcią odbitą w bursztynie. Zgadzam się, że logo forum jest super wzorem na tatuaż. Może ktoś. To pieczęć Branima I, ale to pewnie wszyscy wiecie
Jak "surowiec" został użyty obrazek który jest na górze forum, a potem obróbka w programie graficznym. A tak naprawdę gros czasu to lektura rozmaitych tutoriali i "how to".