Dodatkowo dostałem okienko z życzeniami, deczko nie w porę...
Też tak macie czy jestem jakiś wyjątkowy?

Pewnie nie masz dostępu do jednego z tematów do których jeszcze zbychowiec założył hasło a w którym pojawiły się nowe posty. Napisz priva do admina żeby Ci udostępnił hasło.irycki pisze:Takie coś...
Od wczoraj mam komunikat o nieprzeczytanych postach (aktualnie 3, wczoraj było dwa), przy czym jak wchodzę w link, to nie ma tam żadnych postów.
Trochę mylące. Ktoś też tak ma?

Od kilku tygodni to nie powinno być, najwyżej od kilku dni.Yvonne pisze:Ja tam mam od kilku tygodni.irycki pisze:Takie coś...
Od wczoraj mam komunikat o nieprzeczytanych postach (aktualnie 3, wczoraj było dwa), przy czym jak wchodzę w link, to nie ma tam żadnych postów.
Trochę mylące. Ktoś też tak ma?

Możliwe że wbiłeś się w jeden moment. Czy teraz jest ok?Barabasz pisze:U mnie dzisiaj taki komunikat:
Could not insert new word matches
DEBUG MODE
INSERT INTO phpbb_search_wordmatch (post_id, word_id, title_match) SELECT 113749, word_id, 0 FROM phpbb_search_wordlist WHERE word_text IN ('eksploratorze63', 'wszystkiego', 'najlepszego', 'dużo', 'zdrówka', '564')
Line : 265
File : functions_search.php
Jeśli nie potrafisz znaleźć rozwiązania tego problemu,
możesz spróbować poszukać, lub zadać pytanie na forum: http://www.przemo.org/phpBB2/

Szukałem rozwiązania w tej sprawie ale póki co nic nie udało mi się znaleźć.

Ja jeszcze będę szukał rozwiązania w tym temacie. Zgłosił to już Paweł i ja o tym pamiętam.

Na razie zmieniłem parametr ustawień załączników, ale z tego co widzę nie działa to wstecz. Stąd widzisz jedno zdjęcie z miniaturką. Stąd było moje pytanie czy taka forma jest ok.Konfiturek pisze: ↑08 cze 2021, 10:58 W jednym poście widzę wielką fotkę w ramce z napisem "załączniki". W drugiej zaś fota pomniejszona, ale też w tej ramce i z tym napisem. Nie da się jakoś tego ustawić, żeby wszystkie fotki na forum były w postaci miniaturek, które powiększają się po kliknięciu na nie? Wiem, że można tak zrobić linkując z zewnętrznego serwera. Ale życie pokazało, że takie fotki po jakimś czasie znikają.

U mnie wszystko dobrze, nic nie znika.Czesio1 pisze: ↑05 lip 2021, 07:10U mnie nie znika. Czy innym też znika? Sprawdźcie proszę:
viewtopic.php?f=23&p=116131#p116131