Założyłem nowy wątek Góry Stolowych jeśli ktoś ma relację, proszę tu wrzucać.
W tym roku byłem w Międzygórzu. Miejsce pod kilkoma względami malownicze. Miejscowość z zabudową o charakterze alpejskim. Chyba jedyna taka w Polsce.
W pobliżu znajduję się również wodospad. W upalne dni szczególnie warto tam podjechać.
Ostatnio zmieniony 23 wrz 2021, 17:24 przez VdL, łącznie zmieniany 1 raz.
No popatrz!
Też w tym roku byliśmy w Górach Sowich. I w Stołowych. I też wybraliśmy się do Międzygórza. Pięknie tam.
Jedno sprostowanie. Wodospad nie nazywa się Międzygórze, tylko Wilczki
Urocze miejsce.
A sama miejscowość cudna. Nabrałam ochoty, aby spędzić tam kiedyś kilka dni
Już poprawiłem.
W Górach Sowich byłem wczesniej. Teraz zrobiłem taki szybki rajd po Górach Stolowych. Kilka miejsc w krótkim czasie.
Zawsze chciałem zatrzymać się w Lewinie Kłodzkim przy wiadukcie kolejowym
Tym razem Błędne Skały w Górach Stołowych. Były tutaj kręcone takie filmy jak “Opowieści z Narnii – Książe Kaspian” czy też “Przyjaciel Wesołego Diabła”. Miejsce magiczne, chociaż pogoda była wymagająca.
Ciasno i ślisko.
VdL pisze: ↑23 wrz 2021, 17:26
Już poprawiłem.
W Górach Sowich byłem wczesniej. Teraz zrobiłem taki szybki rajd po Górach Stolowych. Kilka miejsc w krótkim czasie.
Zawsze chciałem zatrzymać się w Lewinie Kłodzkim przy wiadukcie kolejowym
Przezajebiste wakacje AD 2019
Okolice Szczelińca
Skalne miasto Czechy
Cudowna kraina...
POLEXIT!
... To live is to die... - Cliff Burton
volenti non fit iniuria!
When you walk through a storm, Hold your head up high, And don`t be afraid of the dark. At the end of a storm, There`s a golden sky...
Ale wy młodzi jesteście. U mnie ten przepiękny zakątek to najpierw mgliste wspomnienie rajdu z I klasy liceum.
A potem powrót już z małżonką w 2008 roku.
Szczeliniec Wielki
Błędne Skały:
Przepiękna kraina. Może byśmy kiedyś zorganizowali tam Forowy Zlot Górski?
Przepiękna kraina. Może byśmy kiedyś zorganizowali tam Forowy Zlot Górski?
Ja tam jadę zawsze i o każdej porze. Będziemy szukać złotego pociągu.
POLEXIT!
... To live is to die... - Cliff Burton
volenti non fit iniuria!
When you walk through a storm, Hold your head up high, And don`t be afraid of the dark. At the end of a storm, There`s a golden sky...