02 - Konkurs z "Wyspy Złoczyńców" - wątek konkurs
- Yvonne
- Moderator

- Miejscowość: Bydgoszcz
- Podziękował;: 11 razy
- Otrzymał podziękowań: 273 razy
OGŁASZAM WYNIKI PO PIERWSZYM DNIU KONKURSOWYM:
Miejsce pierwsze:
johny - 71 pkt.
Miejsce drugie:
Czesio - 69 pkt.
Miejsce trzecie:
mkonst - 54 pkt.
Miejsce czwarte:
misia - 42 pkt.
Miejsce piąte:
van de loro - 12 pkt.
Gratuluję zwycięzcy johny'emu (i Mateuszowi) oraz wszystkim uczestnikom!!!
Miejsce pierwsze:
johny - 71 pkt.
Miejsce drugie:
Czesio - 69 pkt.
Miejsce trzecie:
mkonst - 54 pkt.
Miejsce czwarte:
misia - 42 pkt.
Miejsce piąte:
van de loro - 12 pkt.
Gratuluję zwycięzcy johny'emu (i Mateuszowi) oraz wszystkim uczestnikom!!!
Ostatnio zmieniony 02 cze 2014, 22:14 przez Yvonne, łącznie zmieniany 2 razy.
-
mkonst
- Forowy Lektor
- Miejscowość: Poznań
- Gadu Gadu: 1394783
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
Zgadza się.
Niestety w trzech pytaniach miałem 0 a to mocno obniża wynik przy tak małej ilości uczestników.
Niestety w trzech pytaniach miałem 0 a to mocno obniża wynik przy tak małej ilości uczestników.
Ostatnio zmieniony 02 cze 2014, 22:15 przez mkonst, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Brunhilda
- Zlotowicz

- Podziękował;: 108 razy
- Otrzymał podziękowań: 142 razy
Nieeee no! Ja nie wstane! Zwłaszcza, ze przyszła zima zła i rano jest u nas tak zimno, ze w ogóle trudno z ciepłego łóżka wyjść. Rano było dzisiaj 6 stopni C a na trawie o 8.17 był coś jakby szron. I co Wy na to? Australia. Podobno dawniej, zima, kiedy Aborygeni spali wokół ognisk z nogami w kierunku ognia to przypiekali sobie pięty. Tez bym przypiekla bo taki ziąb. Temperatura w połączeniu z wilgocia. Brrrrr.
I jeszcze nie ma przecież centralnego ogrzewania. Tylko co kto ma. Głownie grzejniki olejowe albo dmuchawy, które nic nie dają. Albo aircon. Ale jak sie wyłączy to koniec. Te olejowe chyba najlepsze. Albo kominek. Ale nie mam. Tak mi żal ale w związku z brakiem kominka nie jestem w stanie wstać przed 6ta rano
mogę sobie tylko poczytać pózniej kto i co odpowiedział. No tak. Na końcu swiata mieszkam to i wiatr w oczy...
I jeszcze nie ma przecież centralnego ogrzewania. Tylko co kto ma. Głownie grzejniki olejowe albo dmuchawy, które nic nie dają. Albo aircon. Ale jak sie wyłączy to koniec. Te olejowe chyba najlepsze. Albo kominek. Ale nie mam. Tak mi żal ale w związku z brakiem kominka nie jestem w stanie wstać przed 6ta rano