Są dwie nieprawdy:Mysikrólik pisze: ↑09 cze 2026, 00:20 A teraz zagadka.
Co w relacji z rejsu na bezludną wyspę jest nieprawdą?
- nie wszyscy zaliczyli przesmyk
- nie wszyscy rzucili się do kąpieli

Są dwie nieprawdy:Mysikrólik pisze: ↑09 cze 2026, 00:20 A teraz zagadka.
Co w relacji z rejsu na bezludną wyspę jest nieprawdą?

Jak to nie wszyscy ? Przecież to był centralny punkt Zlotu, miejsce zatopienia skarbu !

E tam, zaraz nieprawda. Ot, drobna manipulacjaMysikrólik pisze: ↑09 cze 2026, 00:20 A teraz zagadka.
Co w relacji z rejsu na bezludną wyspę jest nieprawdą ?

Obstawiam to:

Tak jest, ale wprawne oko dostrzeże obcego kolesia na tym zdjęciu, a wyspa była bezludna przecież.

To było planowanie strategiczne: zaloga musiała przejąć stery i wziąć na siebie odpowiedzialność.

HA! Właśnie się zastanawiałem kto to może być. Ponieważ myślałem że to zdjęcie z wyspy, musiał to być ktoś z naszych, i frustrowało mnie że nie mogę go rozpoznać.Mysikrólik pisze: ↑09 cze 2026, 15:28
Tak jest, ale wprawne oko dostrzeże obcego kolesia na tym zdjęciu, a wyspa była bezludna przecież.

NIe widzę żadnego obcego kolesia ... coś się wam przywidziałoMysikrólik pisze: ↑09 cze 2026, 15:28Tak jest, ale wprawne oko dostrzeże obcego kolesia na tym zdjęciu, a wyspa była bezludna przecież.

Zerknijcie czy możecie tu wrzucać:

I po co nam zdjęcia ? TomaszL wyprodukuje wszystkie jakie będą potrzebne

I tego się naprawdę obawiam. Że AI trafi do naszych foto albumów. A ja wolę żeby zdjęcie było gorszej jakości, ale żeby było nasze. Bo takie zdjęcie ma swoją historię, swoją duszę.

Wrzuciłem 200 zdjęć. Przy okazji dałem tam mapę łowisk w dużej rozdzielczości.

Pobrałem, dzięki TomaszKu

Na wszystkich zdjęciach edytowanych przez AI są błędy. Uważne oko dostrzeże te błędy. Mam dostęp jedynie do podstawowego planu AI, głównie do pracy z tekstami - streszczenie, wyjasnienie.

W tym roku nie było mnie we właściwym miejscu we właściwym czasie i nie widziałem jak TomaszeK podsumowuje kolejny udany Forowy zlot. A TomaszeK jest ważny dla mnie, bo czytając wpisy na forum bardzo spodobały mi się jego wypowiedzi - bardzo merytoryczne i niesamowicie interesujące. Stwierdziłem wtedy, że to Forum i że jak ma być jakiś nick, to niech będzie w stylu TomaszK. Najlepiej żeby nie wyskoczyć przed TomaszKa i trzymać się tuż za nim. Z małą zmianą wyszło TomaszL. TomaszK Was Kocha a ja wspieram z całych sił TomaszKa.