Przywitanko
-
bigos
- Uwielbia przygody

- Tytuł: bigos
- Miejscowość: Mazowsze
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
Przywitanko
Kilka dni temu wróciłem do samochodzika po wielu latach. I znów się zaraziłem. I znów wpadłem. Można się przyłączyć?
Ostatnio zmieniony 01 sty 1970, 01:00 przez bigos, łącznie zmieniany 1 raz.
- Czesio1
- Administrator

- Tytuł: Ojciec Prowadzący
- Podziękował;: 599 razy
- Otrzymał podziękowań: 308 razy
Re: przywitanko
Coz za pytanie bigosie, nie tylko mozna ale nawet trzeba!bigos pisze:Kilka dni temu wróciłem do samochodzika po wielu latach. I znów się zaraziłem. I znów wpadłem. Można się przyłączyć?
Witaj na naszym forum, rozgosc sie i zostan z nami na dluzej!
- panna Monika
- Zlotowicz

- Miejscowość: Łódź
- Podziękował;: 93 razy
- Otrzymał podziękowań: 87 razy
- templariusz72
- Zlotowicz

- Tytuł: opis w budowie :)
- Miejscowość: Solec Kujawski
-
Nietajenko
- Forowy Badacz Naukowy

- Tytuł: Użytkownik chwilowo nieaktywny
- Miejscowość: Olsztyn
Cześć i czołem kluchy z rosołem! 
Refert non fatigo et consolatoria calceamenta...
Harpagan http://www.harpagan.pl/rajd/
Harpagan http://www.harpagan.pl/rajd/
Witaj bigosie. Co prawda ja jestem od gulaszu, ale przymierzam się do zrobienia bigosu, żeby uświetnić wizytę Bruni w naszym mlekiem i miodem płynącym kraju. W sumie to sam powinienem napisać przywitanie, bo nie było mnie dość długo i wielu nowych forowiczów postrzega mnie jako greenhorna, i w sumie mają rację. Czyli tak jakbyśmy obaj byli nowi. 
- Czesio1
- Administrator

- Tytuł: Ojciec Prowadzący
- Podziękował;: 599 razy
- Otrzymał podziękowań: 308 razy
Alfredzie, ja jestem zdania, że raz się człowiek wita i raz żegna. Niech więc blada twarz zwana Alfredem nie czuje się greenhornem wśród swoich.Von Dobeneck pisze:Witaj bigosie. Co prawda ja jestem od gulaszu, ale przymierzam się do zrobienia bigosu, żeby uświetnić wizytę Bruni w naszym mlekiem i miodem płynącym kraju. W sumie to sam powinienem napisać przywitanie, bo nie było mnie dość długo i wielu nowych forowiczów postrzega mnie jako greenhorna, i w sumie mają rację. Czyli tak jakbyśmy obaj byli nowi.
Normalnie czuję się tak, jakby mnie tato przywitał na progu rodzinnego domu, jako syna marnotrawnego.Czesio1 pisze:Alfredzie, ja jestem zdania, że raz się człowiek wita i raz żegna. Niech więc blada twarz zwana Alfredem nie czuje się greenhornem wśród swoich.Von Dobeneck pisze:Witaj bigosie. Co prawda ja jestem od gulaszu, ale przymierzam się do zrobienia bigosu, żeby uświetnić wizytę Bruni w naszym mlekiem i miodem płynącym kraju. W sumie to sam powinienem napisać przywitanie, bo nie było mnie dość długo i wielu nowych forowiczów postrzega mnie jako greenhorna, i w sumie mają rację. Czyli tak jakbyśmy obaj byli nowi.