Piękna fota ale ma niestety pewien dysonans. Nie wynika on jednak z błędu fotografa a pewnej polityki przestrzennej. Jak, na Boga, można było pozwolić na te rudery pod katedrą. Wysiedlić, zaorać, trawę posiać!
Przy tych szklarniach jest domek, z wyglądu przedwojenny (nie ten biały na zdjęciu, to jest chyba nieczynny sklep albo magazyn), może tam mieszkał książkowy Just ?
Póki co nikt nie przyznaje się do zrobienia tego zdjęcia co niezmiernie mnie martwi. Bo fotka ta jest przewidziana do foto-albumu a w takiej rozdzielczości jak na forum nie gwarantuje dobrej jakości.
Czesio1 pisze:Póki co nikt nie przyznaje się do zrobienia tego zdjęcia co niezmiernie mnie martwi. Bo fotka ta jest przewidziana do foto-albumu a w takiej rozdzielczości jak na forum nie gwarantuje dobrej jakości.
Jak się cofniecie do trzeciej strony tego wątku, to znajdziecie autora zdjęcia i przyczynę zniknięcia tej fotki z oficjalnego obiegu
A tak w ogóle to witam po dłuższej nieobecności. Właśnie zainstalowałem się w Szczecinie. Niestety, za kilka dni wybywam na kilka tygodni daleeeko na północ
Dorośli bardzo rzadko przeżywają takie przygody jak Pan Samochodzik. Nie mają na to czasu.
"Bo za różowo wyszło". Zgroza ! A ja prosiłem Czesia, żeby dodał właśnie to zdjęcie. Czesiu, proszę Cię, wydrukuj dla Konfiturka egzemplarz bez tego zdjęcia, a do mojego egzemplarza poproszę dodać na photoshopie jeszcze trochę różowego . I kokardkę.
Konfiturek pisze:Niestety, za kilka dni wybywam na kilka tygodni daleeeko na północ
Jeszcze zatęsknisz za różowym zachodem słońca. A dla mnie proszę sfotografować zielony promień. Podobno tam na północy, trwa najdłużej.
Konfiturek pisze:
Jak się cofniecie do trzeciej strony tego wątku, to znajdziecie autora zdjęcia i przyczynę zniknięcia tej fotki z oficjalnego obiegu
No proszę i znalazł się winowajca.
Ale tak się zastanawiam skąd to zdjęcie znalazło się w relacji zlotowej, którą wstawił zbychowiec? Bo On też szukał u siebie tej fotki teraz i nie znalazł.
Konfiturek pisze:
A tak w ogóle to witam po dłuższej nieobecności. Właśnie zainstalowałem się w Szczecinie. Niestety, za kilka dni wybywam na kilka tygodni daleeeko na północ
Konfiturku, kopę lat!! Witaj ponownie! Jak się cieszę, że Cię widzę. Miałem właśnie skrobnąć do Ciebie słówko czy udało Ci się już coś zmontować z taterskich fotek bo i film pasowałoby dokończyć a i relację zamieścić.
A w ogóle to już nie wiem ile mam zamówić egzemplarzy bo się w liczeniu pogubiłem. Z tego co pamiętam to prawie wszyscy którzy wzięli udział w zlocie zamówili album, ale jeśli kogoś pominąłem to poprawcie mnie:
Czy nie zapomniałem o kimś?
Aha i jeszcze jedna sprawa, czy życzycie sobie wydawnictwo jednopłytowe ze zdjęciami od uczestników zlotu? Mam fotki od Captaina Nemo, misii, zbychowca, Konfiturka. Pawła i johny'ego. Mieszczą się one na jednej płytce DVD. Koszt takiej płytki myślę zamknie się w kwocie 4-5 zł.
POLEXIT!
... To live is to die... - Cliff Burton
volenti non fit iniuria!
When you walk through a storm, Hold your head up high, And don`t be afraid of the dark. At the end of a storm, There`s a golden sky...
Czesio1 pisze:Miałem właśnie skrobnąć do Ciebie słówko czy udało Ci się już coś zmontować z taterskich fotek bo i film pasowałoby dokończyć a i relację zamieścić.
Słusznie prawisz!
POLEXIT!
volenti non fit iniuria!
When you walk through a storm, Hold your head up high, And don`t be afraid of the dark. At the end of a storm, There`s a golden sky...
Ja, oczywiście, też piszę się na wersję full.
Czesio... Wysłałem ci maila na skrzynkę. Piszę, bo wiem, że nie zaglądasz do niej równie często jak na forum
Dorośli bardzo rzadko przeżywają takie przygody jak Pan Samochodzik. Nie mają na to czasu.
Konfiturek pisze:Ja, oczywiście, też piszę się na wersję full.
Czesio... Wysłałem ci maila na skrzynkę. Piszę, bo wiem, że nie zaglądasz do niej równie często jak na forum
No ba, na pocztę to raz góra dwa razy dziennie zaglądam. To prawie jak na forum
Mail odebrany, dzięki Konfiturku.
Czesio1 pisze:Wprawdzie misia nie zgłasza reklamacji, ale z tego co pamiętam również zamówiła egzemplarz dla siebie.
[...]
Ja też oczywiście się piszę na materiały pozlotowe, najgorzej bo nie mogę nic pomagać przy korekcie, zawsze coś innego wpada
Myślę, że trzeba jeden egzemplarz jeszcze dla FN może, co?
"Prawda leży pośrodku - może dlatego wszystkim zawadza" - Arystoteles
POLEXIT!
volenti non fit iniuria!
Czesio1 pisze:Spieszę donieść, że wczoraj i dziś zostały nadane wszystkie przesyłki z foto-albumami i płytkami z Tumu. Zaglądajcie do swoich skrzynek pocztowych.