Muzyka naszych marzeń i snów
- johny
- Moderator

- Miejscowość: Łódź
- Podziękował;: 383 razy
- Otrzymał podziękowań: 299 razy
W Łodzi był rok temu, grał 3 h!!! Niestety nie było mnie wtedy, bardzo żałuję!Brunhilda pisze:Ja tez lubie. Ostatnio był dwa razy w Sydney. Ha! Napisałam ostatnio. Mam na myśli kilka ostatnich lat. Jaki on ma głos. Jeden z koncertów zaczął sie tekstem piosenki mówionym przez niego. No super! Najaksamitniejszy z aksamitnych głosów
Dokladnie tak jest Bruniu, rodzice to litewscy Żydzi, którzy wyemigrowali do Kanady.Brunhilda pisze:Acha. I jeszcz pe, czy on nie ma polskich korzeni? Tak mi sie. Cos mi sie zdaje, ze jedno z rodziców było z Polski. Hmmm... A moze z Litwy...?
POLEXIT!
... To live is to die... - Cliff Burton
volenti non fit iniuria!
When you walk through a storm, Hold your head up high, And don`t be afraid of the dark. At the end of a storm, There`s a golden sky...
volenti non fit iniuria!
When you walk through a storm, Hold your head up high, And don`t be afraid of the dark. At the end of a storm, There`s a golden sky...
- johny
- Moderator

No mam nadzieje, ze ich raz jeszcze zobacze! Ten koncert to bylo dla mnie cos mistycznego!szczotaw pisze:Sabbaci w przyszłym roku idą do studia nagrać ostatnią płytę i w trasę pożegnalną (oby jak Judas Priest - nie mogli skończyć)
POLEXIT!
volenti non fit iniuria!
volenti non fit iniuria!
- johny
- Moderator

Tak sobie wczoraj jechalem a ppdroz umilala mi niezawodna trojka. Dzeki Wojtkowi Mannowi przypomnialem sobie ten rewelacyjny kawalek
Ostatnio zmieniony 15 paź 2014, 22:33 przez johny, łącznie zmieniany 1 raz.
POLEXIT!
volenti non fit iniuria!
volenti non fit iniuria!
- Nemsta
- Forowy Badacz Naukowy

- Tytuł: Łajza archeologiczna
- Miejscowość: Wyk
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
Zespół to Epidemia.
Tak, brałem udział. Blizny przypominają o wielu bitwach. Młodzieńcza fantazja i głupota, bo tak trzeba to nazwać, powodowała wiele urazów. Obecnie staram się młodym tłumaczyć, że trzeba mieć głowę na karku, aby nie cierpieć przy każdej zmianie pogody
Tłumaczyć, że nie sztuką jest kupić kolczugę, karwasze czy buty. Sztuką, jest zrobienie samemu. Czuje się wtedy na polu bitwy więź i pewność. Trudno to opisać.
Na Wolin czeka się cały rok. To największy tego typu festiwal na świecie.
Tak, brałem udział. Blizny przypominają o wielu bitwach. Młodzieńcza fantazja i głupota, bo tak trzeba to nazwać, powodowała wiele urazów. Obecnie staram się młodym tłumaczyć, że trzeba mieć głowę na karku, aby nie cierpieć przy każdej zmianie pogody
Na Wolin czeka się cały rok. To największy tego typu festiwal na świecie.